Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N118/RS4-Q-S/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N118/RS4-Q-S/Gallery

Novosti

Quickshifter za RS4 125

RS4-Q-SXX

U želji da svojoj novoj uzdanici u klasi 125 kubičnih centimetara osiguraju čim bolje temelje na kojima će graditi karijeru igračke za mlade i stare u Apriliji su se odlučili ovaj model opremiti s quickshifter sustavom.

Ovaj dodatak odnosno pomoć pri mjenjanju brzina bez korištenja spojke biti će dostupan uz nadoplatu, a činjenica da će biti u ponudi ne treba čuditi pošto Aprilija RSV4 APRC prema kojoj je RS4 125 i oblikovana dolazi opremljena raznim tehničkim pikanterijama.

U prodajnim salonima novu malu Apriliju očekujemo početkom lipnja, a koja će biti cijena te koliko će biti potrebno nadoplatiti za quickshifter još nismo saznali iako vjerujemo da ćemo vas o tome moći informirati u ekskluzivnom testu ovog motocikla koji spremo za Moto Puls broj 118 (u lipnju).

{gallery}NOVOSTI/N118/RS4-Q-S/Gallery{/gallery}
Više u ovoj kategoriji: « Honda NSC50R MotoGP novosti za 2013. »
fbmp ytmp imp