Novosti

Novi Moto Puls je na kioscima

Naslovna157 800x600

Osam pojedinačnih testova, sve što želite znati o novim trošarinama, još novosti za 2017, sport i turizam...

Kako se izračunavaju trošarine za nove, a kako za rabljene motocikle i koliko je zbog toga poskupjela Yamaha Tracer 700, a pojeftinio BMW R 1200 GS? Je li Ninja 650 dostojan zvati se Ninja i po čemu se razlikuje od nakeda Z650, tko je bio drugi najbrži na MotoGP testiranjima u Maleziji i što to skriva Ducati, zbog čega je novi Monster bolji i ljepši od prethodnog i kako riješiti problem s prtljagom na motociklu na kojem je to nerješivi problem?

I konačno, zašto se ne isplati doplatiti za senzor vozila u mrtvom kutu na BMW-u C 650 GT, a istovremeno svejedno vrijedi razmisliti i o prodaji bubrega, ili testisa, za nabavku enigmatske Yamahe YXZ 1000R? Odgovore na sva ta i slična krucijalna pitanja možete naći u prvom ovogodišnjem broju Moto Pulsa.

Dakle, obilje raznolikog sadržaja, iz kojeg izdvajamo recenzije budućih Kawasaki bestselera, testiranih na različitima krajevima Španjolske. Naked Z650 osvaja povoljnom cijenom i zdravim duhom, a Ninja 650 donosi još više toga u atraktivnom sport-touring pakiranju. Vožnja dorađenog Ducati Monstera 1200 S je utoliko ekskluzivnija što je odrađena u Monte Carlu, a tu su i testovi Yamahe XSR 700, koja pokazuje da i retro model može biti pristupačan i još zabavniji od nakeda, te BMW-a C 650 GT, koji potvrđuje da skuter može biti skupocjen i još luksuzniji od automobila.

Ljubitelje off-roada bi mogao zanimati test novog KTM-a 450 EXC-F, baš kao i brutalnog Yamahinog buggyja YXZ 1000R, a od ostalih tema ističemo izvještaje sa svjetskog prvenstva prerada i sajma u Veroni, putopis iz Grčke, pregled ponude sve praktičnijih moto kofera i torbi, osvrt na rast prodaje motocikala u Hrvatskoj, malu školicu vožnje trial motocikla, pregled svih aktualnih prvaka domaćeg motosporta, obilje novosti...

Ah da, odradili smo i crash test X-Lite kacige, zato da vi to ne bi morali. Sve to, i još dosta toga drugog, možete naći u novom broju Moto Pulsa, jubilarnom 157. po redu.

Omot157

fbmp ytmp imp