Novosti

Nova guma Dunlop RoadSmart III SC za premium skutere

Dunlop RoadSmart III SC optimalna je oprema za vozace jacih i sportskih skutera copy

Dunlop je renomiranu seriju guma RoadSmart III obogatio novom inačicom Dunlop RoadSmart III SC, koja je namijenjena vrhunskim turing i sportskim skuterima. Najnovija predstavljena guma robusna je i omogućuje cjelogodišnju izdržljivost na visokoj razini, stoga se već usidrila na samome vrhu Dunlopovoga bogatog portfelja guma ScootSmart.
Budući da najnovija guma Dunlop RoadSmart III SC udružuje provjerene i nove tehnologije, optimalna je oprema za vozače jačih i sportskih skutera proizvođača kao što su BMW, Kymco, Suzuki, SYM i Yamaha.

U razvoju nove gume u Dunlopu su udružene provjerene tehnologije s novima jer su željeli zadovoljiti visoke zahtjeve motorista koji teže udobnom svakodnevnom prijevozu svojim skuterima, a istodobno žele sportsku vožnju i okretnost koje su karakteristične za sportske turing motocikle.

Kod gume RoadSmart III SC upotrijebljen je jednak dezen kakav ima RoadSmart III, a to je tzv. dezen Interconnecting Groove Tread (iGT), kojime su postignuti učinkovito raspršivanje vode i ravnomjerno habanje. Nova guma, kao i njezina sportska turing inačica, ima konstrukciju s remenom bez spojeva, tzv. Jointless Belt (JLB) construction, koja zadržava stabilnu kontaktnu površinu te smanjuje deformaciju i pregrijavanje.

Osim već provjerenih tehnologija guma RoadSmart III SC ponosi se također inovacijom Camber Thrust Tuning. Pri nagibu u zavoju razlika između prednje gume pod kutom i stražnje, koja je usmjerena ravno, može biti razlog težeg upravljanja motociklom. Iako je to kod sportskih motocikala u nekim slučajevima poželjno jer vozaču kod vrlo velike brzine osigurava puno bolji osjećaj i više povratnih informacija, Dunlop se kod inačice za skutere primjenom tehnologije CTT pobrinuo da za upravljanje bude potrebno manje napora. Time je zbog izmijenjenog oblika boka gume omogućen lakši ulazak u zavoj, što je idealno za svakodnevne gradske vozače kojima je potrebna okretnost i brza reakcija kod promjene smjera.

Gumu Dunlop RoadSmart III SC već je potvrdio jedan od vodećih proizvođača vrhunskih skutera; naime Yamaha ju je izabrala za prvu opremu ovogodišnje serije modela TMax 530 DX.

Guma RoadSmart III SC dostupna je u dvije prednje dimenzije (120/70R14 i 120/70R15) i dvije stražnje (160/60R14 i 160/60R15) kojima udovoljava brojnim skuterima.

Dunlop RoadSmart III SC optimalna je oprema za vozace jacih i sportskih skutera

fbmp ytmp imp