Novosti

Novi Moto Puls na kioscima

Naslovna167 800x600

Novi Moto Puls donosi priče o 90 noviteta za 2019., a neki od njih već su testirani.

Nešto duža pauza između dva izdanja Moto Pulsa rezultat je želje da se nakon dosta mršavog sajma u Kölnu pričekaju i noviteti iz Milana. I čekanje se isplatilo jer je EICMA donijela doista veliki broj premijera, od 2 do 221 KS, pa se tako u 167. broju Moto Pulsa skupilo čak 90 najzanimljivijih noviteta za 2019.

Neki od jesenas predstavljenih noviteta su već završili u rubrici s testovima. Tako novi broj Moto Pulsa donosi dojmove iz vožnje BMW-a R 1250 GS i fino dorađenog Ducatija Scrambler Icon, a tu je i test velikog prošlogodišnjeg noviteta, tricikla Yamaha NIKEN. Na tri kotača se tiho kotrlja i električni Doohan iTank, a ako su vam konvencionalni skuteri više po mjeri, mogao bi vas zanimati test Kymca People S 150. Ako ipak više preferirate putni enduro, tu je i recenzija Triumphovog srednjeprugaša Tigera 800 XR.

Od slobodnijih tema izdvajamo prikaz brojnih prerada s AMD svjetskog prvenstva održanog u Kölnu, a na svoje će doći i ljubitelji klasike, posebno one s potpisom Moto Guzzija. Na proširenom broju stranica, novi Moto Puls donosi i uobičajenu doza motosporta, pokoji moto susret i općenito dovoljno štiva za sve kraće dane i sve duže noći.

Naslovna167

fbmp ytmp imp