Novosti

Moto Puls Katalog 2019 je na kioscima!

Katalog2019 800x600

Rekordan broj od 867 motocikala, plus 249 skutera, čine osnovu Moto Puls Kataloga 2019. A tu su i kacige, obuća, odjeća, gume, rukavice, auspusi, koferi... Čak i torbice.

Redakcija Moto Pulsa je tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana „quickshifterom“ ubacila u višu brzinu kako bi do Sveta tri kralja završili svoj dio posla i „bibliju“ predali u tiskaru. Predano buljeći u tablice izgubili smo još koji postotak vida, ali smo zato i odmarali napaćene oči odabirući fotografije novih modela ili barem novih kombinacija boja za 2019.

Uglavnom, Moto Puls Katalog 2019 je obuhvatio dosad rekordan broj od čak 867 modela motocikala, točno 50 više nego u 2018., dok je broj skutera povećan čak za četvrtinu, pri čemu su detaljni tehnički podaci popraćeni tekstovima i fotografijama. Jasno, tu je i sve drugo što vam treba za vožnju motocikla, od ulja za amortizere i kišnih odijela, preko brojnih kaciga, do obuće, odjeće, guma i ispušnog sustava. I nemojte mislite da imate vremena kupiti novi Katalog, jer dok proučite i proberete sve ono što ima na njegovih 268 strana mogla bi već krenuti i nova sezona vožnje.

A dok vi čitate, mi ponovo pišemo. Ovaj put novi broj Moto Pulsa, kojeg planiramo završiti početkom veljače. Tako da si ga možete pokloniti za Valentinovo.

Katalog2019naslovna

 

 

fbmp ytmp imp