Novosti

Novi Moto Puls na kioscima

 Naslovna169 800x600

U proširenom proljetnom izdanju na 132 stranice, novi broj Moto Pulsa donosi testove vrućih noviteta, ali i brojne druge zanimljive teme.

Kako je to u ovo doba godine uobičajeno, u rubrici s testovima ne nedostaje još uvijek vrućih noviteta. Tako smo u toplijim krajevima, na svjetskim novinarskim prezentacijama, isprobali žestoki BMW S 1000 RR, i to u verziji M s karbonskim naplatcima, kao i novi Kawasaki Versys 1000 SE, koji uz atraktivniji dizajn donosi i poluaktivni ovjes. Tu je i test za Moto Guzzi možda i prijelomnog noviteta V85 TT, koji možda djeluje retro, ali je, zapravo, pravi putni enduro.

Testirali smo i luksuzni klasik H-D Street Glide Special, svestrani i za jedan BMW skoro pa pristupačni F 750 GS te Hondin maleni i simpatični streetfighter MSX 125. Boje skutera ovaj put brani električni NIU M.

Osvrćemo se za Laverdom, ali i dosad nepoznatom MV Agustom Twin Turbo, koja je još 1975. godine trebala dohvatiti 300 km/h. Dakako, tu i obilje motosporta, uključujući i intervju s legendarnim Mickom Doohanom, peterostrukim prvakom klase 500. Uz slikoviti putopis sa Sardinije, i Hum kao vikend odredište, turistička ponuda Moto Pulsa proširena je i prvom u nizu priča koje će vas upoznati s čarima i zamkama najboljih alpskih prijevoja. Za početak je odabran Stelvio. Uživajte u čitanju!

 

fbmp ytmp imp