Novosti

Novi Moto Puls na kioscima

Naslovna170 800x600

170. izdanje Moto Pulsa će vas zagrijati testovima vrućih noviteta, a rashladiti putovanjima na Nordkapp i u švicarske Alpe.

Lice s naslovnice je novi Ducati Diavel 1260 S, koji se na testiranju u Andaluziji potvrdio kao žestok i vraški brz cruiser. Ipak, malo što se može mjeriti s brzinom BMW-og crossovera S 1000 XR, koji ispada u najuzbudljivije motocikle uopće, dok novi i pristupačni Kawasaki Z400 konkurira za titulu najzabavnijeg nakeda svoje kategorije, pri čemu bi se mogao svidjeti i iskusnijim vozačima.

Atraktivni i svestrani BMW F 850 GS je brz i na cesti i na makadamu, a tu je i test novih i ljepljivih Dulop Sportsmart Mk3 guma, prvenstveno namijenjenih sportskim nakedima, ali su i po mjeri čistokrvnih „sportaša“. Isprobali smo i elektro skutere Niu N Lite i Električni Buntovnik Chopper El Grande, koji cijenom pariraju benzinskim 50-icama, pa tako i testiranom Peugeotu Speedfight 4 50, koji se za 2019. vraća dvotaktnoj tehnologiji.

Izuzetno je bogata i sportska rubrika. Između ostalog, tu je ekskluzivni intervju s četverostrukim Superbike prvakom Jonathanom Reom, koji objašnjava zašto je Bautista tako brz, a na pitanja je odgovarao i Michael van der Mark, dvostruki Superbike pobjednik, koji nema vozačku dozvolu za motocikl.

Donosimo i intervjue s Paulinom i Watsonom, koji brane boje Yamahe u svjetskom motokros prvenstvu, a i tehnička tema je vezana uz motosport, odnosno uz kokpit MotoGP motocikla. U turističkom dijelu ističe se vodič za uživanje u švicarskim Alpama, te putovanje do Nordkappa i natrag. Sve to, i još puno više, uključujući i crticu o tome kako je moguće da je postojao motocikl imena King Dick, pronaći ćete na 124 stranice Moto Pulsa.

Naslovna170

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp