Novosti

Novi Moto Puls je na kioscima!

Naslovna178 800x600

178. broj Moto Pulsa u znaku je pregleda brojnih noviteta koji su dosad predstavljeni za 2021. godinu, a jednog od njih smo već i testirali. Riječ je o uzbudljivoj i svestranoj Multistradi V4 S, koja čovjeku nudi sve što mu treba, ali nije za svačiji džep. No vodili smo računa i ekonomskoj kategoriji, pa je tu i test sportskog nakeda F 900 R, koji je neuobičajeno pristupačan za jedan BMW, te toliko jeftiniji od europskih konkurenata da je praktično poravnat s japanskim predstavnicima.

U slučaju nove marke Voge su baš svi modeli pristupačni, pa tako i putni crossover DS 500, koji nas je ugodno iznenadio, dok u kategoriju doista jeftinih prometala spada mali i simpatični custom Katana iz obitelji Električni Buntovnik. Konačno, tu je i test brzog SYM-a Maxsym 500 TL, daleko najpovoljnijeg predstavnika kraljevske klase dvocilindričnih sportskih skutera.

Motosport rubrika uključuje i intervju s Martinom Vugrincem, viceprvakom IDM-a, dok bi istinske šmekere mogla zanimati odlična hrvatska café racer prerada Ducatija SuperSport 750. Putopis nas preko Durmitora vozi na famozne rumunjske planinske ceste Transfagarasan i Transaplina, a sve to i još mnogo, mnogo više pronađite u novom broju Moto Pulsa.

Naslovna178

fbmp ytmp imp