Novosti

Pop novitet: Justin Bieber X Vespa

02 JB Vespa

Justin Bieber je navodno sam dizajnirao novu verziju Vespe iz ograničene serije. Zapravo je samo odabrao boju i „plamteće“ grafike.
U nastavku vam prenosimo tiskovno izvješće tvrtke Piaggio Hrvatska.

Los Angeles, 11. travnja 2022. - Vespa je uvijek uzbuđivala maštu umjetnika, stilista i dizajnera diljem svijeta. Zadnjih godina, velika imena poput Giorgia Armanija, Christiana Diora i Seana Wotherspoona spojili su svoju originalnu kreativnost s nepogrješivim Vespa stilom u razvoju ekskluzivnih modela Vespe.

Ove godine vrijeme je za neočekivanu, uzbudljivu suradnju na samom vrhu pop kulture: Justin Bieber, svjetski poznata glazbena zvijezda s milijunima obožavatelja diljem svijeta udružio je snage s Vespom kako bi predstavili JUSTIN BIEBER X VESPA, novi ekskluzivni Vespa model koji je pjevač osobno osmislio i dizajnirao.

Bieberova strast za Vespom dobro je poznata: Prvi put sam vozio Vespu negdje u Europi, vjerojatno u Londonu ili Parizu. Samo se sjećam da sam vidio Vespu i pomislio kako želim to voziti. I sjajno sam se zabavio, samo vjetar u kosi i sloboda. Bilo je zabavno. – komentira Justin Bieber.

03 JB Vespa

Glamurozna i bezvremenska, nova Vespa koju je Justin Bieber dizajnirao odražava njegovu kreativnost i jedinstvenu viziju koja uvijek postane čista inspiracija.

“Volim Vespu i suradnja s takvim klasičnim brendom je baš cool. Izraziti se, bilo kroz glazbu, vizualno ili estetski, moći stvoriti nešto iz ničega – to je dio mene. U konačnici, cilj stvaranja i dizajniranja je uvijek dati stvarima nešto svoje, jedinstveno", rekao je Justin Bieber.

Jednobojni stil karakteristika je koja izdvaja Vespu s Bieberovim potpisom.

Bijela boja koju je odabrao pjevač provlači se kroz sve elemente Vespe Sprint: od sjedala, preko ručica do kotača. Logo i plamičci iscrtani na Vespi također su u bijeloj nijansi, detalj za koji je pjevač htio da utjelovljuje kreativni poriv, živost i energiju – vrijednosti koje dijele Bieber i Vespa.

JUSTIN BIEBER X VESPA dolazi u standarnim verzijama s agregatima od 50, 125 i 150 cm, zapremninama koje su obilježile povijest Vespe, sada su obnovljeni kako bi udovoljavali najnovijim ekološkim standardima. Svježe, mladenačke linije vozila zasluga su laganog tijela koje uz to pruža dobru zaštitu, prepoznatljivim četvrtastim prednjim svjetlom na upravljaču na kojem je smještena i suvremena TFT instrument ploča u boji koju možete povezati s pametnim telefonom. Full LED svjetla i spektakularni kotači od 12’’ vrhunski su rezultat stila i tehnologije.

Ekskluzivno ograničeno izdanje upotpunjuje jednako neodoljvia kolekcija dodatne opreme. Torba, rukavice i potpuno bijela kaciga s Justinovim “potpisom”, bijelim plamičcima, doatno će začiniti vaše Vespa iskustvo!

Prednarudžbe počinju 20. travnja 2022. za sve Vespa obožavatelje koji žele rezervirati prve dostupne primjerke.

Potražite više detalja na vespa.com

#JustinBieberXVespa
#Vespa
#justinbieber

01 JB Vespa

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp