Novosti

Novi Moto Puls je na kioscima

Naslovna190 800x600

Uz testove doista raznolikih motocikala i skutera, 190. broj Moto Pulsa na svojih 116 stranica donosi i obilje drugog raznovrsnog moto sadržaja.

Lice s naslovnice je Benelli TRK 502 X koji je konačno službeno stigao u Hrvatsku te na testu potvrdio da ga ne krase samo atraktivan dizajn i povoljna cijena, nego i vrlo dobre vozne osobine za jedan A2 motocikl. Taj putni enduro kao da je prerastao klasu 500, a izuzetno ozbiljno za A2 motocikl djeluje i Royal Enfield Super Meteor 650, potpuno novi i sasvim klasičan cruiser, kojeg odlikuje sveopća uglađenost. Sa sasvim suprotne strane spektra dolazi Ducati Multistrada V4 Pikes Peak, izuzetno žestok i bogato opremljen crossover, koji je privlačan svima, čak i ako je dostupan samo onima koji inače ne pitaju za cijenu. Uz to, isprobali smo i veliki broj novih avanturističkih modela na testu Dunlop Trailmax Raid guma.

Tu su i testovi čak 3 itekako atraktivna noviteta iz svijeta skutera. Piaggio MP3 530 Exclusive je jedan od tehnički najnaprednijih skutera uopće, i to ne samo zato jer ima tri kotača, dok pomalo avanturistički Peugeot XP 400 GT osvaja voznim osobinama na cesti, kao i na lakšem terenu. A onda je još tu i test Kymca Xciting 400, u novoj, još privlačnijoj i udobnijoj verziji VS.

Uobičajeno šarena sportska rubrika donosi, između ostalog, osvrt na tisućitu GP utrku, ali i na onu prvu iz 1949. godine, kad je u kraljevskoj klasi pobijedio kratkovidan čovjek u godinama, koji je volio popiti. Izuzetno je bogat i putopisni dio Moto Pulsa, koji vodi od Grčke do Teksasa, a između toga i kroz 15 europskih država (među kojima je i Hrvatska) u samo 22 sata. Kad su moto putovanja u pitanju, malo tko je i u svjetskim razmjerima vidio, doživio i preživio više toga od legendarnog Darka Labaša, od kojeg se opraštamo prisjećanjem na njega i njegovu Yamahu FJ 1100. Sve to, i još mnogo više, moći ćete pronaći na 116 stranica 190. izdanja Moto Pulsa.

Naslovna190

fbmp ytmp imp