Motosport

WMX: Kiara Fontanesi se vratila

M13 2056 Edit copy

Šesterostruka svjetska motokros prvakinja se još jednom vratila utrkama, a Monster je pripremio video o njezinom životu i utrkivanju.

Kiara Fontanesi, divlja vozačica WMX-a, vratila se na stazu. A ako smo išta naučili iz njezinih dosadašnjih nastupa, onda znamo da to neće biti lagana vožnja do vrha. Biti će tu blata, boli, ispušnih plinova i stavljanja njezina tijela na kocku. Ali to je ono što je potrebno za natjecanje na vrhu. "Utrke su moj stil života, a ne moj život", kaže ona u ovom video prikazu njezina života.

M11 5402 1

Obožavatelje je stekla beskompromisnim vožnjama. Kao apsolutni odmetnik na motociklu, Fontanesi je nevjerojatnih šest puta bila svjetska prvakinja u ženskom motokrosu (WMX), što je rekord kojeg će biti teško nadmašiti.

2017. je gurala svoje tijelo i um do krajnjih granica te se osjetila slabom na motociklu: "Izgubila sam fokus". Izgorjela je, trebao joj je odmor. No Fontanesi se ubrzo vratila sa svojim uobičajeno promjenjivim nastupima.

M11 5651 Edit copy 1

Prije dvije godine se, samo tri mjeseca nakon poroda, još jednom vratila, dokazujući da je ozbiljna prijetnja u svijetu WMX-a. Video o tome kako se Fontanesi vratila na pravi put pogledajte OVDJE.

M13 1690 Edit copy

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp