Novosti

Aprilia Shiver

Test nove Aprilije Shiver

 

ShiverMNedugo prije zaključivanja Moto Pulsa za svibanj, odazvali smo se pozivu iz tvrtke Piaggio Hrvatska pa zajedno s ostalim novinarima iz cijelog svijeta isprobali novu Apriliju Shiver.


Već prve fotografije nove Aprilije Shiver dale su naslutiti da je i tako privlačan motocikl postao još atraktivniji, a ovo možemo zahvaliti upotrebi jarko crvene boje koja asocira na natjecateljske modele ovog proizvođača. U živo smo imali prilike vidjeti dvije kombinacije u kojima se Shiver za 2010. godinu nudi i teško je bilo odlučiti koja nam se više sviđa.

 

Pored očitih promjena, nova izvedba Shivera se može podičiti i dorađenim kočnicama koje se sada sastoje od tri valovita diska, a sitne, ali bitne promjene je doživjela i ergonomija koja sada vozača stvalja u povoljniji položaj. Dok udonost nije ugrožena, Shiver je sada lakše voziti brzo. Ovo me pomaže i uži stražnji naplatak, ali više o svemu pročitajte u cjelovitom testu u novom broju Moto Pulsa koji na kioscima možete potražiti od utorka, 11.05.2010.

Više u ovoj kategoriji: « Speedway Speedway »
fbmp ytmp imp