Novosti

Rally-raid

Od Portugala u Maroko

 

Estoril-Marrakech-1MRally Estoril-Marrakech možd a jest najnovija prinova u rally-raid kalendaru, ali se po pitanju organizacije, zanimljive rute i odazivu jakih vozačkih domena već u svom prvom izdanju...


... nametnuo kao jedno od najboljih natjecanja takve vrste

Estoril-Marrakech-2M

Kako mu već i ime sugerira, Vodafone Estoril - Portimao - Marrakech rally vodio je natjecatelje od Portugala do Maroka kroz 8 zanimljivih etapa. Iako je Cyril Despres morao odustati od nastupa, skoro sve najjače momčadi u ovom sportu poslale su svoje predstavnike tako da nije nedostajalo jakih vozačkih imena.

 

Estoril-Marrakech-3MNajbržim su se pokazali domaćini Portugalci koji su okupirali podij predvođeni vozačem Yamahe Helderom Rodriguesom. On je nakon ukupno više od 23 sati utrkivanja na specijalnim ispitima bio za samo 7 minuta brži od Rubena Farie na KTM-u, a još je neizvjesnija bila borba za treće mjesto gdje je Paulo Goncalves na BMW-u bio za manje od minute brži od Casteua na Shercu. Vozači su natjecanju dali visoku ocjenu, a neki od njih su ga i proglasili najboljim nakon relija Dakar.

Više u ovoj kategoriji: « Dainese D-Air Zanimljivosti »
fbmp ytmp imp