Novosti

Ural - snježni leopard

UralXX

Ural je predstavio specijalni model Snow Leopard koji će zbog malog broja proizvedenih primjeraka biti ugroženiji od životinjske vrste po kojoj je dobio ime

 

Možda u Uralu proizvode tehnički zastarjele motocikle, ali to ne znači da ne prate moderne trendove. Tako su za zimu 2010./2011. predstavili specijalni model obojen u trenutno vrlo popularnu bijelu boju, a kojeg su prigodno nazvali po snježnom leopardu, odnosno Снежный барс u originalnoj ili Snow Leopard u internacionalnoj verziji.

 

Mehanika je dobro poznata već duže od pola stoljeća i tu nije bilo nikakvih izmjena. Novosti se tako odnose samo na stilske izmjene i pokoji dodatak po pitanju serijske opreme. Ukupno će se proizvesti samo 25 modela pod tim imenom, od čega će se pet modela bazirati na modelu Retro.

 

To znači da tih 5 primjeraka nema pogon na bočni kotač prikolice, a osim po bijeloj boji, od standardnog će se Retro modela razlikovati i po u sivo obojanim sjedalima i prevlakama, ali i nekim elementima dodatne opreme, kao što su nosač prtljage, odbojnik s prednje strane bočne prikolice ili dodatno svjetlo.

 

Ostalih dvadeset primjeraka bazirat će se na modelu Ranger i oni će, kao takvi, imati pogon i na bočni kotač prikolice. U toj verziji Ranger dolazi s grijanim ručkama i vjetrobranom za vozača, dodatnim odbojnikom, dodatnim svjetlom, lopatom...

 

Osim toga, kupci mogu birati između normalnih ili zimskih guma, ovisno već o tome kada i gdje namjeravaju koristiti ovaj motocikl.

fbmp ytmp imp