Novosti

Kawasaki - Nove cijene za 2011.

Kawasaki-cijeneXX

Kawasakijev uvoznik za Hrvatsku, tvrtka DKS, je prvi od konkurenata objavio svoje cijene bez previše kalkulacija prema ostalima.

Iz njih vidimo da su modeli, suprotno prvim najavama, vrlo malo poskupjeli – u pravilu do 2.000 kn, a neki svega par stotina kuna. To govori da će Kawasakiji biti konkurentni i u 2011.

Uvoznik za Hrvatsku već ima u salonu najnoviji Z 1000 SX čija je svjetska prezentacija bila prošli mjesec, a ovih dana dolazi i dugo očekivani ZX 10 R. Ovaj posljednji je jedini znatno poskupio s obzirom na prošli model, ali je i najviše evoluirao. U biti potpuno je nov i sa starim modelom ga malo toga veže. Spomenimo da je i sa cijenom od 117.854 daleko najjeftiniji serijski supersportski model sa kontrolom proklizavanja. Traction control je letvica koju je Kawasaki postavio visoko i koju će ostali morati 2012. pokušati preskočiti žele li ostati u igri.

U cjeniku možete pronaći i novi Z 750 R koji dolazi u salone odmah nakon svjetske prezentacije, kojoj upravo prisustvujemo u Španjolskoj.

Sve ostale cijene konkurentnih japanskih i europskih modela potražite u Moto Pulsovom godišnjem Katalogu koji će se naći na kioscima prije Božića, oko 22.12.2010.
fbmp ytmp imp