Novosti

H-D CVO Breakout

Cvo-breakoutXX
Harley-Davidson je počeo izbacivati novosti za 2013., a zasad najviše pažnje plijeni Breakout, izduženi custom nastao u CVO odjelu

Ako je bio cilj stvoriti motocikl koji će biti dugačak i nizak, onda su u tome doista uspjeli. Kao dosad najveća novost u Harley-Davidson programu za 2013., Breakout dolazi pod prestižnom značkom CVO, što najbolje potvrđuje kako se nije štedjelo na pretjerivanjima.

Posebne boje i kapacitetniji V2 agregat, koji iz masivnih 1.802 ccm istiskuje čak 150 Nm pri samo 3.250 okr/min, zaštitni su znak CVO odjela, no ono što Breakout čini doista posebnim je njegov dizajn. Sa sjedalom postavljenim na 668 mm i osovinskim razmakom od čak 1.714 mm, Breakout je osuđen na izduženu siluetu, što je dodatno naglašeno i naglo odrezanim stražnjim blatobranom.

U oči upada i sasvim izložen filtar zraka, ali i novi kromirani kotači nazvani „Turbine“, na koje su, dakako, montirane masivne gume u dimenzijama 130/60-21 sprijeda i 240/40-18 straga. Da bi atraktivnost tih naplataka što više došla do izražaja, naprijed se nalazi samo jedan i još k tome relativno mali disk, koji će se podosta namučiti u pokušaju zasutavljanja ove 316 kg teške nemani. Više o Breakoutu i ostalim Harley-Davidson novostima za 2013. pročitajte u sljedećem broju Moto Pulsa.

Više u ovoj kategoriji: « Husquarna SMQ Praznik u Rimu »
fbmp ytmp imp