Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N134/Performance/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N134/Performance/Gallery

Novosti

Kawasaki Z800 u Performance izdanju


Z800 je postao jedini model izvan Ninja obitelji koji se nudi u atraktivnijem Performance izdanju

Prije nego pomislite kako je riječ o nekoj ekstremnoj verziji još uvijek svježeg i agresivnog Kawasakija Z800, moramo vas razočarati i zaključiti kako se radi o tek bolje opremljenom serijskom modelu. Zapravo nedostaju još samo atraktivni štitnik bočnog poklopca agregata, pa da na Performance budu ugrađeni baš svi elementi koji i inače spadaju u asortiman tvorničke dodatne opreme za Z800.

Najvažnija stavka koja kod modela Z800 Performance dolazi u seriji je Akrapovič slip-on ispušni sustav, a koristan bi mogao biti i mali zatamnjeni vjetrobran, koji se montira na postojeću masku. Tu je i poseban poklopac u boji motocikla koji dolazi na mjesto sjedala suvozača, dok je najmanje uočljiv set zaštitnih naljepnica za stražnji dio spremnika goriva, tzv. „tankpad“.

Po sličnom principu Kawasaki već od ranije nudi Perfomance pakete za modele iz obitelji Ninja. Priča započinje s modelom Ninja 300, koji također dolazi s poklopcem stražnjeg sjedala, „tankpadom“ i zamjenskim ispušnim sustavom, no on je u ovom slučaju marke Leo Vinci. Osim toga, Ninja 300 Performance dolazi i s većim vjetrobranom te ukrasnom trakom na obrubima naplataka u boji motocikla.

Apsolutno sve nabrojano za Ninju 300 vrijedi i za novi ZX-6R 636 Performance, dok ZX-6R od 600 ccm u Performance izvedbi ima veći vjetrobran, poklopac stražnjeg sjedala i Akrapovič slip-on ispušni sustav. Logo najpoznatije slovenske marke je dvostruko zastupljen i na stražnjem kraju modela ZZR1400 Performance, za kojeg vjerojatno već pretpostavljate da ima i veći „bubble“ vjetrobran, poklopac stražnjeg sjedala i „tankpad“.

Cijene za hrvatsko tržište nisu objavljene, no to nipošto ne znači da se Perfomance modeli ne mogu nabaviti po narudžbi.

{gallery}NOVOSTI/N134/Performance/Gallery{/gallery}

 

Više pročitajte ovdje: MOTO PULS 133

 

fbmp ytmp imp