Novosti

Novitet: Piaggio Beverly 300 Sport

Beverly300Sport.jpg

Popularni Beverly 300 i.e. dobio je i verziju Sport, koja se od originala razlikuje po tome što su sjajni detalji postali crni. Već je u Piaggio salonima

 

Naziv bi možda mogao sugerirati i dramatičnije promjene, no verzija Sport se od osnovnog i Beverlyja 300 i.e. razlikuje samo u nijansama, i to doslovno. Naime, sve se svodi na to da većina inače sjajno obojanih detalja kod verzije Sport poprima crni ton, a to se odnosi na prepoznatljive naplatke s mnoštvom krakova, štitnik ispušnog lonca, rukohvat suvozača i nosače blatobrana, ali i na takve sitnice kao što su utezi volana.

 

U skladu s time, Beverly 300 Sport se nudi u mat sivoj ili mat crnoj boji i tako dodatno naglašava linije ionako privlačnog dizajna, koji vješto kombinira moderno i retro. Vidljivo je to i po kombinaciji nostalgičnog glavnog svjetla s dnevnim svjetlom u LED tehnologiji.

 

Tehnički detalji su identični onim na klasičnom Beverlyju 300 i.e., a to znači da ga pokreće dokazani jednocilindrični agregat od 278 ccm, koji istiskuje 22,2 KS pri 7.250 okr/min i 23 Nm pri 5.750 okr/min. Prednji kotač je promjera 16, a stražnji 14 cola, dok se kapacitetne kočnice sastoje od prednjeg diska 300 mm i stražnjeg diska 240 mm.

 

Najbolja je vijest da Sport verzija nije ni kune skuplja od osnovnog modela Beverly 300 i.e. Drugim riječima, Beverly 300 Sport može biti vaš za 38.990 kuna, a već je dostupan i u hrvatskim Piaggio salonima.

fbmp ytmp imp