Novosti

Vespa Primavera stigla je u Hrvatsku

Primavera-uvodna

Skuter godine po izboru čitatelja Moto Pulsa stigao je i na ljepšu istočnu stranu Jadrana. Za početak je u ponudi model 50 2T, no ubrzo slijede i verzije 50 4T i 125.

 

Predstavljena uz dosta pompe krajem prošle godine u Milanu, Vespa Primavera je „nekako s proljeća" stigla i u Hrvatsku. Riječ je o važnom modelu koji bi trebao zadržati stare i privući nove kupce, a u nastavku vam donosimo tiskovno izvješće iz Piaggia Hrvatska.

 

Nova Vespa Primavera u Vespa salonima

 

Nova i dugo očekivana Vespa Primavera spremna je osvojiti hrvatsko tržište nakon predstavljanja na sajmu motocikala u Milanu EICMA 2013 i predstavljanja novinarima na ulicama Barcelone gdje je osvojila simpatije i pobrala sve pohvale.

 

Nova Vespa Primavera stvorena je iz vrijednosti koje su prije 44 godine odredile uspjeh prve Primavere. Prva Vespa koja je nosila to ime predstavljena je 1968. godine i bila je revolucionarna. Kompaktna, agilna i pokretana izvrsnim pogonskim agregatom, Primavera je oslobodila generacije mladih te se bez prekida proizvodila do 1982. godine, postavši time ne samo legendarnim modelom već i jednim od najvećih komercijalnih uspjeha u povijesti Vespe.

 

Primavera je mladenačka, inovativna, tehnološki napredna, agilna i dinamična te ujedno svjesna važnosti očuvanja okoliša u kojem je odigrala ključnu ulogu. Suvremena nasljednica, koja također nosi ime Primavera, nasljedila je svježinu mladosti i uživanja u životu kakvu je nosila njena prethodnica.

 

Uz potpuno novi dizajn, novu čeličnu šasiju, nove dimenzije koje i dalje pružaju agilnost te veću dozu stabilnosti i udobnosti, Vespa Primavera ponovno je rođena. Pokreću je najsuvremeniji, ekološki pogonski agregati 50 2T, 50 4T 4V, 125 3V i 150 3V, a prisvojila je i neka stilska te tehnička rješenja Vespe 946, najprestižnije i tehnološki najnaprednije Vespe ikad stvorene.

 

Vespa Primavera očekuje Vas i u hrvatskim Vespa salonima najprije u verziji 50 2T s cijenom od 21.590 kn, a nakon toga i 50 4T 4V po cijeni od 23.290 kn te 125 3V po cijeni od 31.690 kn. Sve cijene odnose se na gotovinsko plaćanje.

fbmp ytmp imp