Novosti

Novi Moto Puls je na kioscima

uvodnaMP140

Na kioscima je 140. broj Moto Pulsa, s testovima Yamahe MT-07 i KTM-a 1290 Super Duke R u prvom planu.

 

Drugi ovogodišnji broj Moto Pulsa donosi testove tri nova modela koji osjetno pomiču granice. Yamaha MT-07 na impresivan način spušta letvicu kad je u pitanju izdvajanje minimalne količine novca da bi se dobio maksimalno ozbiljan motocikl. Ovo ozbiljan treba shvatiti i kao zabavan, upravljiv i inovativan.

 

KTM 1290 Super Duke R je nešto drugačija zvijer i on pomiče granice kad su u pitanju maksimalne performanse golih motocikala, a istovremeno se pokazao i iznimno pitomim pri izvršavanju svih želja vozača. Nevjerojatno uspjelo sjedinjenje čovjeka i stroja. S druge strane, Kawasaki je s modelom J300 hrabro zakoračio u segment skutera i, ako je suditi po voznim osobinama, uopće nije pogriješio.

 

Iako nisu ovogodišnji noviteti, i preostali testirani motocikli su još uvijek svježi i zanimljivi. Uspoređeni su tako potencijali Yamahe XV 950 s Harley-Davidsonovim uvodnim modelom Iron 883, dok pojedinačni testovi donose recenzije Honde CBR 600RR i Suzuki Inazume 250, dok bi one koji uživaju u blatu mogao zanimati test četverocikla Kymco Maxxer 450i, sportskog modela s pogonom na sve kotače.

 

U novom broju Moto Pulsa možete upoznati i dvije nove kandidatkinje za izbor za Miss Motori, te doznati tko je pobijedio u izboru za Najmotocikl godine i tko je od čitatelja-glasača pritom osvojio nagrade. Vrlo dobar putopis vodi vas Portugala i natrag, dok vas umjereno opširna sportska rubrika upoznaje sa početkom sezone u najznačajnijim prvenstvima. Budući su proizvođači motocikala počeli predstavljati nove modele tijekom cijele godine, tu je i izdašna porcija aktualnih noviteta, a ne nedostaje i uobičajenih rubrika. Dolje niže možete vidjeti kompletnu naslovnicu.

fbmp ytmp imp