Novosti

Događanje: Najava Harley-Davidson dana

 

ulaz

Možemo biti sretni što će prekrasna obala Lijepe naše i ove godine ugostiti brojne, da ne kažemo bezbrojne ljubitelje motocikala ili preciznije Harley-Davidson motocikala. Kako je to već bilo, lokacija koja će biti epicentar događanja za nekoliko desetaka tisuća najavljenih gostiju na dva kotača biti će Biograd, a termin, početak lipnja.

 

O ovome smo već pisali, ali sada je za svojevrsnu službenu najavu ovog događanja poslužio centar Zagreba. Tko se tada zatekao na Trgu Bana Josipa Jelačića mogao je uživati u lijepim Harley-Davidson motociklima, zatim u prisustvu gradonačelnika i dogradonačelnika Biograda na moru, gdje će se rečena manifestacija održati, ali oni nisu bili jedine osobe od interesa. Dok je naš suradnik Sandi Cenov dobro znan kao blisko povezan s ovom markom motocikala, našao se tu i gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić. On je nastupio u funkciji "prijatelja manifestacije" koja će se odigrati za dva mjeseca u Biogradu, a osim što je posudio nečiji motociklistički prsluk, s motociklima nema baš nikakve veze. Naravno, za sada se još ne trebate brinuti da će gospodin Bandić u pratlji supruge doći na otvaranje jogurta u prigodi vašeg doručka, ali kako se bliže izbori možda se dogodi i to.

 

Bilo kako bilo, Harley-Davidson motocikli su zašarenili i obogatili zagrebačku svakodnevicu, a spektakl koji nas očekuje ove i narednih godina u Biogradu vrijedi promovirati na svaki, pa i na ovaj način. Iako ćemo vas neminovno još podsjetiti kada u Biograd valja doći, pozdravljamo vas i sada sa "vidimo se tamo".

fbmp ytmp imp