Novosti

Novitet: Harley-Davidson CVO Pro Street Breakout

3124

Snažniji agregat i kočnice, upside-down vilica, aerodinamički dodaci... Kao da se radi o sportskom motociklu, a ne customu.

Možda djeluje kao sportski custom, no standardni Breakout, sa svojim ogromnim osovinskim razmakom i preširokom stražnjom gumom (240/40-18), definitivno nije motocikl s kojim bi se željeli uhvatiti u koštac sa zavojitom cestom. Možda bi donekle promijenili mišljenje kad bi se dohvatili nove CVO izvedbe nazvane Pro Street.

Popis bitnih elemenata po kojima se CVO Pro Street Breakout razlikuje od standardnog Breakouta je podugačak kao i osovinski razmak, a započinje s time da je Twin Cam 103B zamijenjen s Twin Cam 110B agregatom, koji je dosad bio rezerviran samo za CVO modele, ali se za 2016. ugrađuje i na S verzije modela Fat Boy, Softail Slim i Low Rider. Drugim riječima, umjesto o 1.690 ccm govorimo o 1.801 ccm i vjerojatno više od 90 KS.

Osim toga, CVO verzija je bogatija za atraktivni zračni filtar, upside-down vilicu, dvostruke prednje diskove, kliznu spojku i tempomat, dok vizualnu transformaciju donose mala maskica i spojler s donje strane agregata. Više o ovom novitetu pročitajte u nadolazećem 151. broju Moto Pulsa.

3109

fbmp ytmp imp