Novosti

Novitet: Italjet Dragster stiže u Hrvatsku

Italjet Dragster 1

Tembo d.o.o. je hrvatski zastupnik Italjeta, koji se vraća s novim i atraktivnim Dragsterom, dostupnim u verzijama 125 i 200.

Originalni Dragster je šokirao svojom koncepcijom i pojavom u drugoj polovici 90-ih, a i još uvijek privlači poglede. No, krajem 2018. je predstavljen njegov nasljednik i potpuno novi model, koji bi tijekom svibnja u Bologni konačno trebao krenuti u proizvodnju.

Riječ je o vizualno vjerojatno najatraktivnijem skuteru na tržištu, kojem dodatnu privlačnost daju jednoruka prednja vilica i rešetkasti čelični okviru. Kao i na prethodniku, stražnji kotač je veći od prednjeg, a zahvaljujući izostanku oplata, jasno se vidi i centralno smješten prednji amortizer i četverotaktni pogonski stroj fiksiran na stražnju vilicu.

Pritom se novi Italjet Dragster nudi u verziji 125 s 15 KS, i verziji 200 s 19,8 KS. Za hrvatsko tržište je dostupno nekoliko komada iz First Edition serije, označene rednim brojem od 1 do 499. Model 125 košta točno 40.000 kuna, dok je Dragster 200 dostupan za 43.000 kn..

Trenutno se na web stranici uvoznika www.italjet.hr skupljaju prednarudžbe za isporuku krajem svibnja.

Italjet Dragster 2

 

Italjet Dragster 3

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp