Novosti

Novi Piaggio Beverly 300 i 400 za 2021!

01 Piaggio Beverly 400 hpe S

Piaggio je predstavio novu generaciju oduvijek popularnog Beverlyja, ljepšeg, bitno snažnijeg i općenito modernijeg.

Dizajn je izveden u duhu prošle godine predstavljenog Medleyja, što je svakako pohvalno, a uz to što vizualno djeluje i atraktivnijii i agresivnijii nego dosad, novi Beverly je i tehnički bitno promijenjen. Posebno u slučaju modela Beverly 400 (gornja fotografija), koji zamjenjuje dosadašnji 350, a u paketu s većom zapreminom može se pohvaliti i značajnim skokom s 30,2 na 35,4 KS. Istovremeno, Beverly 300 (donja fotografija) ostaje na istoj zapremini, ali i kod njega bilježimo značajan skok s 21 na 25,8 KS.

Između ostaloga, promijenjena je i ciklistika, s novom Showa prednjom vilicom i stražnjim amortizerima, a tu je i još bogatija serijska oprema koja uključuje i beskontaktni ključ, komplet LED rasvjete, nove LCD instrumente ... Više podataka potražite u nadolazećem Moto Puls katalogu za 2021 , godinu, a u nastavku prenosimo službeno izvješće o novom Beverlyju iz tvrtke Piaggio Hrvatska.

01 Beverly 300 hpe

Na svjetskoj premijeri, 20 godina nakon prvih generacija rođenih 2001., novi Piaggio Beverly otkriven je do kraja na internetskoj stranici Piaggio www.piaggio.com.

Zbog svojih nepogrješivih elegancija popularan od rođenja, toliko da je tijekom godine postao jedan od najprodavanijih skutera, Beverly je potpuno obnovljen i evoluirao u pravi crossover. Izlazi iz svoje klase te spaja svestranost, osobine i stabilnost skutera velikih kotača s uzbudljivim performansama i udobnošću luksuznog GT skutera.

Novi Piaggio Beverly osjeća se ugodno u svakoj situaciji, od gradske vožnje, gdje pokazuju njegovu agilnost i upravljivost, do srednje dugih i dugih putovanja van grada gdje pokazuje vrhunsku stabilnost, snagu i udobnost za upravljanje.

Novi dizajn je bez sumnje sportskih, s potpuno redizajniranim prednjim krajem, dok pogled sa strane otkriva da su mekane linije prošlog modela napuštene te su sada oštrije i mišićavije vode do stražnjeg kraja koji je sada dotjerani i usmjeren više prema gore.
Prednje LED svjetlo ističe se na sredini upravljača.
Pokazivači smjera i pozicijska svjetla također su LED, okrtavaju bočne rubove prednjeg štita koji stvaraju svijetli „potpis“ zahvaljujući kojem je Beverly prepoznatljiv na prvom pogledu čak i danju. Na stražnjem kraju, u središtu originalnog završetka repa smješten je LED svjetlosni sklop. Potpuno novi nosač za registracijsku pločicu motociklističkog stila smješten je na kotaču koji doprinosi čistom izgledu novog Beverlije. Kotači su također novi, sportskog dizajna sa sedam krakova, dok je sjedalo na dvije razine i dvostrukih šavova dotjerano do vrhunca.

Na novim Beverly modelima ugrađena su dva nova, snažna Euro 5 agregata HPE (High Performance Engine), 300 i 400. Oba agregata, četverotaktni, četvero ventilski, tekućinski hlađeni s elektronskim ubrizgavanjem goriva rezultat su iskustva Centar za istraživanje i razvoj Piaggio Grupe koji je radio s ciljem postizanja boljih performansi i voznosti, uz smanjenje potrošnje goriva i buke.

Agregat 300 HPE ima 23% više snage u odnosu na prethodni agregat isti pripremljeni te dostiže 19 kW (25,8 KS) pri 8000 o / min, dok je okretni trenutak povećan za 15% te je 26 Nm pri 6250 o / min.

Agregat 400 mijenja prethodnih 350. Razlika nije samo u jednostavnom povećanju pripremljenih, nego su, polazeći od izuzetno učinkovitih agregata, Piaggiovi inženjeri dodatno poboljšavaju mehaničke i termodinamičke performanse koje se dodatno smanjuju već niske razine vibracija i buke. Rezultat je snaga od 26 kW (35,4 KS) pri 7500 o / min i okretni moment od 37,7 Nm pri 7500 o / min, što se na cesti vidi u performansama i elastičnosti agregata u vožnji.

Ova dva najsuvremenija snažna agregata upareni su s iznimno učinkovitim naprednim šasijom. Dvostruka kolijevka okvira izrađena je od čeličnih cijevi visoko čvrstoće i prešanih dijelova spojena je s novom Showa prednjom vilicom promjera 35mm, dok su na stražnjem kraju novi Showa amortizeri dvostrukog djelovanja s prenapregnutošću opruga podesivom u 5 položaja.

Zahvaljujući nosivoj strukturi motociklističkog stila i velikim kotačima od lake legure (16 '' naprijed i 14 '' iza), novi Beverly osigurava udobnost vožnje i držanja cesta poput motocikla, uz iznimnu agilnost i upravljivost. Verzija 400 HPE ima i šire gume (120/70 umjesto 110/70 naprijed i 150/70 umjesto 140/70 iza) što pruža veću stabilnost pri najvišim brzinama.

Piaggio Beverly također je napredovao po pitanju tehnoloških osobina te je opremljen sustavom otključavanja i paljenja bez ključa koji olakšava pokretanje, otvaranje sjedala i spremnika goriva, kao i zaključavanje upravljanja. Sve ove operacije možete izvesti s daljinskim upravljačem u džepu.

U središtu "upravljačke ploče" nalazi se nova, potpuno digitalna LCD ploča s instrumentom veličine 5,5 '' sa strana koje su pozicionirane tipke potpuno redizajnirane ergonomije. Opremu upotpunjuje sustav PIAGGIO MIA koji je dio serijske opreme na modelu od 400 hpe, a omogućava spajanje vozila s pametnim telefonom putem Bluetoothe te pruža ekskluzivne mogućnosti za još veće zadovoljstvo i zabavu u vožnji.

Novi Piaggio Beverly ima dvije različite verzije: jedna, elegantna i profinjenija s oznakom Beverly, druga agresija i sportska predstavljena kao Beverly S.
Piaggio Beverly dolazi u elegantnim, sjajnim bojama poput bijele Lune, dvije potpuno nove, plave Qxigen i sive Cloud. Ove boje dolaze u kombinaciji sa završnim obradom u svijetloj, toploj metalnoj nijansi, tamno smeđim sjedalom i sivim kotačima.
Piaggio Beverly S ističe se, prije svega, sportskom mat završnom obradom u grafit sivoj boji. Tri dostupne boje su: srebrna Cometa, crna Tempesta i narančasta Sunset. S verzija dolazi s crnim sjedalom od dva materijala i tamno sivim kotačima.

03 Piaggio Beverly 300 hpe 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp