Novosti

Pretpremijera: Električni Piaggio ONE

01 piaggio one

Prvenstveno namijenjen mladima, prvi električni skuter s Piaggio značkom bi trebao biti upravljiv i relativno pristupačan.

Prvo su ga predstavili na Tik Toku, a sad će premijeru „uživo“ imati na salonu automobila u Pekingu, što sve jasno potvrđuje da je električni ONE namijenjen mladima i globalnom tržištu. Zasad tehnički detalji nisu otkriveni, no iz fotografija se može naslutiti da se radi o kompaktnom skuteru. Iz Piaggia poručuju da je dizajniran u Italiji, te otkrivaju da su uz LED svjetla u igri i beskontaktni ključ, dvije mape razvijanja snage i potpuno digitalni instrumenti.

ONE bi trebao imati i upotrebljiv prostor pod sjedalom, a litij-ion baterije se mogu izvaditi i odnijeti na punjenje. Osnovni model košta 20.490 kn i postiže 45 km/h, što znači da se s tim skuterom može upravljati i s vozačkom dozvolom B kategorije, s time da se nudi i u verziji s baterijama većeg kapaciteta i cijenom od 23.490 kn. Snažniji model postiže brzine do 60 km/h, što znači da se registrira kao motocikl, a košta 24.920 kn.

03 piaggio one

 U nastavku vam prenosimo službeno izbješće iz tvrtke Piaggio Hrvatska. 

PIAGGIO ONE

TIK TOK PREMIJERA ZA “ONE”, NOVI ELEKTRIČNI PIAGGIO SKUTER

DIZAJNIRAN U ITALIJI I NAMIJENJEN MLADIM KUPCIMA, “ONE” JE FUZIJA BOJA, MAŠTE, STILA, SIGURNOSTI I TEHNOLOGIJE NIKAD DO SADA VIĐENIH NA ELEKTRIČNOM SKUTERU

INSPIRIRAN PIAGGIO TRADICIJOM KOJA JE STVORILA LEGENDU JEDNOSTAVNOG, LAGANOG MOPEDA, “ONE” IMA ZA CILJ REVOLUCIONIRATI ELEKTRIČNU GRADSKU MOBILNOST SPAJAJUĆI UČINKOVITOST I ZABAVU

“ONE” JE GLOBALNI PROJEKT ZA PIAGGIO. PREMIJERU ĆE IMATI NA PEKING MOTOR SHOWU 28. SVIBNJA, A NA EUROPSKA TRŽIŠTA DOLAZI OD KRAJA LIPNJA

Milano, 24. svibnja 2021. – Piaggio ONE označava dolazak potpuno nove generacije električnih skutera te je premijeru imao na Tik Toku. Društvena mreža poslužila je kao pozornica za skuter koji će revolucionirati električnu mobilnost izravno se obraćajući generaciji koja je zaslužna za uspjeh najbrže rastuće društvene mreže danas.

Potvrđujući svoju misiju kao e-skuter za globalnu mobilnost, Piaggio ONE će prvi put uživo biti predstavljen na Motor Show-u u Pekingu, koji, od 28. svibnja, predstavlja najnovije trendove gradske mobilnosti.
Lagan, jednostavan za vožnju, esencijalan, pametan, kakav bi e-skuter i trebao biti, Piaggio ONE ima i najbolji sadržaj svih Piaggio skutera: kvalitetu, pouzdanost i čvrstu šasiju za maksimalni užitak vožnje i zajamčenu sigurnost. Piaggio ONE obećava biti tako lak i tako zabavan da će se mladi zaljubiti u dva kotača kao najzabavniji način putovanja.

Stil, održivost s nula emisija štetnih plinova, lakoća, sjajne performanse, Piaggio ONE ima sve što će oduševiti mlađe generacije.

Piaggio ONE ima mnoštvo tehnoloških dodataka uključujući digitalnu instrument ploču u boji sa senzorom koji prilagođava razinu svjetla prema ambijentalnom osvjetljenju, full LED svjetla, sustav paljenja bez ključa i dvije mape rada motora.

Originalni dizajn Piaggio ONE modela sadrži esencijalnost koju traži gradska električna mobilnost, ali zadržava nepogrješivi stil, kvalitetne materijale i završnu obradu koja je karakteristična za sve Piaggio skutere. Na prvom mjestu, Piaggio ONE je skuter iznimno lagan za korištenje, stvoren kako bi unaprijedio i pojednostavnio svakodnevno putovanje u gradu. Kao vozilo bez ključa, Piaggio ONE pokreće se uz pomoć signala daljinskog upravljača.

Na cesti, novi Piaggio e-skuter vozilo je kojim je lako upravljati, ima udoban položaj sjedenja, nisko sjedalo, dovoljno prostora za noge te praktične, čvrste oslonce za noge suvozača. Piaggio ONE također je jedini e-skuter u svojoj kategoriji koji ima dovoljno mjesta za odlaganje pod sjedalom.

Piaggio ONE će biti dostupan u nekoliko verzija različite snage (moped i motocikl) te različitog dosega. Svi će biti pokretani električnim motorom, a litij ion baterija moći će se jednostavno izvaditi i puniti kod kuće ili u uredu.

03 Piaggio ONE

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp