Novosti

Aprilia All Stars u subotu 27.5.

default

Aprilia na stazi Misano organizira zabavu za ljubitelje te marke, a na kojoj će se pojaviti i voziti MotoGP zvijezde iz sadašnjosti i prošlosti.

Uz događanja na samoj asfaltnoj GP stazi, koja uključuju i veliki defile za vlasnike Aprilia motocikala, biti će tamo i off-road poligon za Tuareg 660. Dan kasnije organizira se Aprilia Pro Experience, za one koji žele juriti stazom u društvu svjetskih prvaka i aktualnih MotoGP vozača.

U nastavku prenosimo izvješća iz tvrtke Piaggio Hrvatska

Aprilia All Stars 3

APRILIA ALL STARS 2023

SUBOTA 27. SVIBNJA

Subota 27. svibnja je datum koji trebate označiti u svom kalendaru kako ne biste pravili druge planove. Događaj bi se trebao održati na stazi Misano koja će 2023. biti domaćin izdanja Aprilijine velike zabave s motociklima i najvećim prvacima. Bit će to dan svečanosti i ljubavi prema motociklima i talijanskom motociklizmu s besplatnim ulazom na stazu Misano World Circuit, prema tradiciji. Ponuda zabave bit će bogatija nego ikada prije. Zapravo, raspored je krcat događajima, ne samo na stazi, već i izvan staze, zahvaljujući području posvećenom u potpunosti off roadu i Tuaregu 660. Stručni instruktori Enduro Republica bit će vam na raspolaganju kako bi podijelili tajne off road vožnje na Tuaregu 660, baš kao što to rade tijekom Tuareg Experience dana koje Enduro Republic održava na nekim od najljepših lokacija za enduro motocikle, uključujući Sjevernu Afriku.

Bit će to dan nezaboravne zabave u kojem će javnost biti pravi protagonist u proslavi jedne od najuspješnijih marki motociklizma, njezine baštine i njenih prvaka. Svi vozači Aprilia Racinga koji se utrkuju u MotoGP-u i off roadu će prisustvovati: Aleix Espargaró, Maverick Viñales, Lorenzo Savadori, a ove godine i Miguel Oliveira i Raúl Fernandez, vozači RNF tima Aprilia Racing. Vozači Jacopo Cerutti i Francesco Montanari također će biti prisutni, iz mladog tima Aprilia Racing koji je pobijedio na svom debiju vozeći Tuareg 660 koji su tunirali GCorse i Aprilia Racing u talijanskom Motorally prvenstvu. Osim, naravno, vozača koji su svojim pobjedama učinili Apriliju talijanskom i europskom markom s najviše pobjeda u utrkama Svjetskog prvenstva, kao što su Max Biaggi, Loris Capirossi i mnogi drugi, svi sretni i voljni upoznati navijače. Bit će izloženi dragulji Aprilije - trkaći motocikli koji su osvojili 54 naslova prvaka za proizvođača iz Noalea, kao i aktualna ponuda motocikala, naravno dostupna za testne vožnje na lokalnim cestama.

Raspored obećava da će biti iznimno pun, zamišljen kako bi uključio javnost u paddocku u izniman niz aktivnosti, a sve uz soundtrack Radio Deejaya i M2O-a, prisutnih u Misanu. Svi vozači koji stignu na svojim Aprilia motociklima bit će apsolutne zvijezde najuzbudljivijeg trenutka, velike povorke s prvacima koja će se ove godine također nastaviti izvan staze, kako bi veliko finale bilo još spektakularnije.

Cijeli raspored za Aprilia All Stars možete vidjeti na Aprilia.com.

02 Aprilia Pro Experience

 

APRILIA PRO EXPERIENCE

NEDJELJA, 28. SVIBNJA U MISANU

Ostvarenje sna za svakog ljubitelja motocikla: vožnja na stazi (i to kakvoj stazi!) s nekima od najboljih na svijetu, praćenje njihovih linija, raspravljanje o točkama kočenja i upravljanju gasom prilika za upoznati ih na i izvan staze; prilika da poboljšate svoju vožnju učeći od najboljih. Sada Aprilia Racing nudi ekskluzivnu priliku za ograničeni broj obožavatelja, dajući im pristup nekima od najvještijih vozača na svijetu, obično nedostižnih izvan staze.

Ovaj ekskluzivni događaj održat će se na stazi Misano u nedjelju 28. svibnja, dan nakon Aprilia All Stars 2023, kada će se vozači i motocikli koji su Apriliju učinili europskom markom s najviše pobjeda u MotoGP-u okupiti na velikoj zabavi na staza u Romagni, Italija (subota 27. svibnja).

Na jednoj od rijetkih staza na svijetu koja je domaćin i MotoGP i WSBK svjetskih prvenstava, petnaest sretnih vozača amatera imat će nezaboravan dan vozeći nevjerojatnu Apriliju RSV4 Factory uz instrukcije tri "super trenera": Maxa Biaggija (četiri puta 250 Svjetski prvak u klasi i dvostruki svjetski prvak u Superbikeu), Miguel Oliveira (vozač Cryptodata RNF MotoGP tima Aprilia) i Lorenzo Savadori (vozač i tester Aprilia Racing MotoGP).

Svaki će trener raditi s malom skupinom vozača naizmjence, osiguravajući da svi dobiju maksimalan fokus i priliku da uče od svakog od super trenera – kako u boksu tako i na stazi dok voze RSV4 Factory. Ovo je tehnološki najnaprednija verzija motocikla koji je osvojio sedam WSBK svjetskih naslova, opremljen gumama visokih performansi Pirelli Diablo Superbike SC3 – idealan izbor za stazu.

Ekskluzivni paket uključuje šest dvadesetminutnih rundi vožnje, svaka s briefingom i naknadnom analizom video zapisa na vozilu snimljenog pomoću kamera postavljenih na svaki motocikl. Sudionici će također uživati u ekskluzivnom ručku u Aprilia ''hospitality'' centru i fotografiranju.

Vozači MotoGP tima Aprilia Racing Aleix Espargaró i Maverick Viñales također će biti u Misanu tog dana i dijeliti stazu sa sudionicima tečaja, pružajući još jednu priliku ljubiteljima staze i motociklističkih utrka da stvore nezaboravne uspomene.

Sve informacije i način rezervacije možete pronaći na poveznici: https://www.aprilia.com/en_EN/aprilia-pro-experience/

 04 Aprilia Pro Experience

fbmp ytmp imp