Novosti

Uskoro stiže Moto Puls br. 133

slikaXX
Spori smo, ali dostižni. Novi broj Moto Pulsa će na kioscima osvanuti 19. siječnja

Uz duboke isprike na kašnjenju (većem nego što je to uobičajeno, čak i po našim labavim standardima), pokorno objavljujemo kako su pripreme novog broja Moto Pulsa ušle u sudačku nadoknadu te bi se gotov proizvod na kioscima trebao pojaviti 19. siječnja (subota). Tjedan dana kasnije na kioscima bi trebao konačno osvanuti i Katalog za 2013. koji već neko vrijeme čeka u niskom startu.

133. broj Moto Pulsa donosi testove vrućih noviteta za 2013., među kojima je svakako najzanimljiviji test Kawasakija Z800, no ispipali smo i potpuno novi Triumph Trophy 1200 SE, obnovljenu Yamahu Aerox R i luksuzni Can-Am Outlander Max 1000 Limited.

Osim toga, tu je i skoro 30 strana posvećenih novitetima koje tek trebamo isprobati, a od ostalih tema donosimo i presjek novosti u ponudi zaštitne opreme, opširno prisjećanje na četvrt stoljeća Superbike prvenstva, s posebnim naglaskom na karizmatične motocikle koji su obilježili tu eru, izbor motocikla godine, najava novih trošarina… Dakako, zastupljene su i one standardne rubrike, a sve je raspoređeno na ukupno 164 strana. Kliknite na gornju sliku da vidite cijelu naslovnicu.



fbmp ytmp imp