Upozorenje
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/NOVOSTI/N134/Breakout/Gallery
Napomena
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/NOVOSTI/N134/Breakout/Gallery

Novosti

Predstavljen i „civilni“ H-D Breakout

slikaXX
U Harley-Davidsonu su okrenuli ploču. Nakon prestižne CVO varijante stigao je i „običan“ Breakout


Nije pravilo, ali uobičajeno je da se posebni CVO modeli predstavljaju na bazi postojećih Harley-Davidson modela. U ovom je slučaju suprotna priča, odnosno prvo je prošle jeseni predstavljen CVO Breakout kao potpuno novi model, visoke cijene i ograničenog broja primjeraka, da bi tek sada izašao i „obični“ Breakout koji se svrstava u Softail seriju.

Iako zadržavaju istu formu, razlike između ta dva modela su dovoljno velike da su lako vidljive na prvi pogled. Najuočljivija razlika odnosi se na kotače, koji nisu tzv. Turbine izvedbe, a drugačiji je i upravljač, koji je kod običnog Breakouta potpuno ravan. Osim toga, CVO izvedba ima atraktivan i isturen zračni filtar, dok je kod serijskog Breakouta taj detalj klasične izvedbe.

Umjesto Twin Cam 110B agregata od 1.802 ccm i 150 Nm pri 3.250 okr/min rezerviranog za CVO modele, ovaj Breakout ima Twin Cam 103B s 1.690 ccm i 130 Nm pri 3.000 okr/min. S 322 kg je za 6,5 kg lakši od CVO izvedbe, a ima i neznatno kraći osovinski razmak i još niže sjedalo postavljeno na samo 660 mm. Gume su ostale identičnih dimenzija 130/60-21 sprijeda i 240/40-18 straga, a više o novom Breakoutu i ostalim aktualnim novostima pročitajte u nadolazećem broju Moto Pulsa.

{gallery}NOVOSTI/N134/Breakout/Gallery{/gallery}

fbmp ytmp imp