Novosti

Novitet: Tucano Urbano Indro

ulazna

Vrapci na grani znaju da nam Talijani u mnogočemu kroje modu pa tako ne dolazi kao iznenađenje da će se ovog proljeća na mottociklima i skuterima, ali i općenito, nositi baloneri. Tragom ovog trenda tvrtka poznata po inovacijama i širini ponude praktičnih proizvoda, Tucano Urbano predstavlja baloner Indro.


Osim neutralnog kroja koji će se moći koristiti u raznim situacijama, Indro se odlikuje brojnim naprednim tehničkim riješenjima. Dostupan u dvije boje, baloner Indro je načinjen uz korištenje „Hydroscud" sustava koji poput drugih modernih polupropusnih membrana osigurava vodootpornost uz sposobnost ispuštanja pare kako bi se korisnik osjećao ugodnije.


Tu je, za Tucano Urbano proizvode već znani „Reflective" sustav koji znači da ovratnik, manžete na rukavima te džep sakrivaju reflektirajuće elemente koji se po potrebi mogu lako izvući i prikazati te time donjeti dodatnu sigurnost u prometu. Dodatno, Indro nudi i „Find it easy" sustav pametnih džepova za lako odlaganje i kasnije pronalaženje svakodnevnih predmeta kao što su novčanik, mobitel, naočale i slično.


Za još širu primjenu Indro je opremljen odvojivom kapuljačom koja ga pretvara u nepropusnu kabanicu dok će zainteresirani kupci moći birati između tamno plave te boje koju proizvođač naziva „francuska cementna". Ovaj i druge Tuano Urbano proizvode potražite kod najbližeg prodavatelja ili izravno kod zastupnika, tvrtke Krk Moto.

fbmp ytmp imp