Novosti

Uradi sam: Triumph Street Triple u retro izdanju

UvodnaStreetTripleRetro

Triumph ima svoje moderne klasike, no što ako uz retro dizajn tražite i vrhunske vozne osobine? Ovakav kit predstavlja zanimljivi kompromis

 

Nije ovo prvi put da netko pokušava Triumphove sportske nakede zaogrnuti u dizajn café racera. Isto tako, uvijek je otvoreno pitanje ima li takvo što uopće smisla, jer će iz te cjeline uvijek stršiti moderni detalji, poput tekućinom hlađenog trocilindričnog agregata, aluminijskog okvira i isto takve stražnje vilice. S druge strane, ako se sve odradi s mjerom, motociklu se može podariti simpatični retro štih bez da se pritom kompromitiraju vrhunske vozne osobine.

 

U britanskoj tvrtki Powerbronze su pripremile zanimljivi retro kit za Triumph Street Triple 675, a čiji se dijelovi po principu „uradi sam" mogu relativno jednostavno instalirati bez spomena vrijednih modifikacija na samom motociklu. Pritom je popis dijelova podosta opširan i uključuje drugačiji nosač tablice, novi rep motocikla s malim okruglim svjetlom, štitnike za petu, stražnji blatobran i još neke sitnice. Ipak, najupečatljiviji dio je prednja maska izrađena od karbona, unutar koje se nalazi i okruglo prednje svjetlo u LED tehnologiji.

 

Sve to bi trebalo koštati manje od 20 tisuća kuna, no uzmite u obzir da bi za potpunu transformaciju trebalo ugraditi i naplatke sa žbicama, koji nisu uključeni u cijenu paketa.

a076jpgmala

 

b071jpgmala

fbmp ytmp imp