Novosti

Noviteti: BMW Motorrad Concept 101

BMW-Motorrad-Concept-101-22

Novija povijest i fantastični koncept BMW naked motocikla koji je kasnije izrastao u prilično umjereni serijski R 1200R nas uče kako koncepte treba doživljavati upravo tako, kao koncepte. Svejedno, to nas neće spriječiti da se otvoreno divimo BMW konceptu s brojem 101 temeljenom na šestaku "K" serije.

Osim što BMW ponovno pokazuje svoju odvažnost kada je riječ o dizajnu, Roland Sands koji je odgovoran za izgled i gradnju ovog motocikla opetovano dokazuje svoju sposobnost dizajniranja fantastičnog motocikla. Dok o mehanici nema potrebe puno govoriti, motocikl iza čijeg oznake "101" se krije približno toliko kubnih inča zapremine agregatajasno je pojavom prilagođen Americi. Tamo trenutno u svijetu prerada stoluju Bager motocikli, a ovaj Bavarac lako se može svrstati u tu kategoriju.

Prepoznatljivo BMW, prepoznatljivo RSD i prepoznatljivo američki, ovaj motocikl vjerojanto neće dobiti identičnog blizanca u serijskoj proizvodnji, ali mogao bi biti naznaka zanimljivi jeseni na velikim sajmovima gdje će BMW predstavljati novitete za narednu godinu.

fbmp ytmp imp