Novosti

Novitet: Ducati Scrambler Sixty2

DUCATI SCRAMBLER SIXTY2 uvodna

Ducati se spušta u klasu 400, ali i ispod granice od 60.000 kuna. Pritom se najmanje štedjelo na stilu.

Rizik im se isplatio. Ducati je u 2015. po prvi put uspio prebaciti brojku od 50 tisuća motocikala, a najzaslužniji za to je baš model Scrabler. Ne čudi stoga da su odlučili nemalo proširiti ponudu s novim modelom Scrambler Sixty2 i pritom se spustiti „još niže“, prvenstvenom zapreminom, a onda i cijenom.

 

Iako se čak šuškalo i o prepolovljenom jednocilindričom agregatu, Sixty2 se ipak može pohvaliti pravim V2 strojem. Prepolovljena je samo zapremina, pa tako ovaj uvodni Sixty2 model broji 399 ccm, umjesto 803 ccm koliko brojimo kod standardnog Scramblera.

Pritom nije prepolovljena i cijena, ali je ipak spuštena za značajnih 14 tisuća kuna, a to u kombinaciji sa 41 KS, čime zadovoljava kriterije A2 kategorije, čini Sixty2 dobro skrojenim po mjeri početnika. Vizualno se ne razlikuje previše od Scramblera 800, no ima tu dosta i vizualnih i mehaničkih razlika, koje možete potražiti u aktualnom izdanju Moto Pulsa. Dodatne fotografiji simpatičnog Scramblera Sixty2 pogledajte u donjoj galeriji.

 

fbmp ytmp imp