Novosti

Novema Nova je zastupnik za Mash motocikle

Mash uvoznik

Simpatični i pristupačni retro motocikli marke Mash odsad imaju generalnog uvoznika i zastupnika za Hrvatsku.

Poznata tvrtka Novema Nova d.o.o. iz Draganića je postala zastupnik marke Mash. Riječ je o motociklima kineske proizvodnje, koji su svojim retro stilom, ali i ne samo time, prilagođeni zahtjevima europskih kupaca. Već nekoliko godina su prisutni na tržištu EU, možda i ponajviše u Francuskoj i Italiji, a sve odreda pokreću jednostavni zrakom hlađeni agregati, koji dodatno doprinose retro štihu.

Novema Nova u ponudi ima desetak Mash modela, pri čemu 125-ice započinju s cijenom od 19.752 kn, 250-ica košta 27.284 kn, dok se cijene najzanimljivijih modela od 397 ccm kreću od 36.404 kn za osnovni Five Hundred do 42.864 kn za atraktivni TT 40 Cafe Racer (gornja fotografija). Ponuda je utoliko zanimljivija što se osim klasika, scramblera i café racera nudi i retro motocikl s prikolicom Family Side 400, koji može biti vaš za 68.400 kn.

Osim toga, tvrtka Novema Nova uvozi i Mash skutere, među kojima su Bibop modeli modernog oblika, dok su City i Sixty još jedan pokušaj kopiranja Vespe.

Tehničke podatke, fotografije i opis većine tih modela možete pronaći u Moto Puls Katalogu 2017, a u nastavku vam donosimo kompletan cjenik, na dnu kojeg možete naći i kontakt informacije. U donjoj galeriji možete pogledati fotografije presjeka ponude Mash motocikala.

MashCjenik17

www.novema-nova.hr

 

fbmp ytmp imp