Novosti

Novitet: KTM 450 Rally Replica za 2022.  

KTM 450 RALLY FACTORY REPLICA left front MY22

Proizvest će se samo 80 komada ove natjecateljske egzotike, po cijeni od 25.900 eura. Plus porezi. I još troškovi dostave.

Istina, dalo bi se zaključiti kako nije previše toga mijenjano u odnosu na prošlogodišnji model, no to ne mijenja na stvari da je riječ o doista impresivnom stroju. Kako i samo ime sugerira, 450 Rally Replica predstavlja vjernu repliku natjecateljskog motocikla s kojim nastupaju tvornički vozači KTM-a. To znači da je ovaj model „ready to race“ na reliju Dakar.

KTM 450 RALLY FACTORY REPLICA right MY22

Natjecateljski jednocilindrični agregat uparen je s Akrapovič ispušnim sustavom, ali i posebnim Pankl mjenjačem, s istim prijenosnim omjerima kao i na motociklima iz tvorničke momčadi. Čelični okvir je projektiran tako da izdrži sva opterećenja te bude i dovoljno fleksibilan, dok WP potpisuje doista vrhunski ovjes dugačkog hoda.

No, čak i ako si možete priuštiti ovu rasnu natjecateljsku repliku KTM-ovog tvorničkog motocikla, to ne znači da ga možete i kupiti. Zapravo, vjerojatno ne možete, jer KTM prednost pri kupnji ipak daje onima koji već imaju plaćenu kartu za Dakar Rally, te im na tom tragu, jasno uz izdašnu nadoplatu, nudi profesionalnu podršku i servisni paket za vrijeme tog relija.

KTM 450 RALLY FACTORY REPLICA right rear MY22

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

 

fbmp ytmp imp