Novosti

Novitet: MV Agusta Superveloce Ago

GIACOMO AGOSTINI STUDIO 4

Neo-retro Superveloce Ago svojim trocilindričnim agregatom, kombinacijom boja karbonskih oplata i ugrađenim komponentama itekako dostojno odaje počast najtrofejnijem vozaču svih vremena.

Nakon ranijih F4 Ago i F3 Ago ekskluzivnih modela, u čast danas 79 godišnjeg Giacoma Agostinija predstavljen je i trocilindrični Superveloce Ago. Taj će poseban model biti proizveden u 311 primjeraka, u skladu s brojem pobjeda koje je Agostini dograbio s MV Agustom u raznoraznim prvenstvima i utrkama.

2021 MV SUPERVELOCE AGO 0558 ok bis

Dakako, u igri je crveno-srebrna kombinacija boja, sa žutom podlogom za broj 1, no to nije jedina stvar po kojoj se Ago verzija razlikuje od standardnog Supervelocea. Naime, Superveloce Ago je bogatiji za vrhunski Öhlins ovjes i amortizer upravljača, karbonske oplate, viši vjetrobran, Alcantara sjedalo i još podosta sitnih detalja.

Tu su i doista atraktivni žbičani naplatci, kakvi su nedavno debitirali na modelu Supeveloce S, a nudi se i Racing kit koji uključuje homologirani Arrow (2 + 1) ispušni sustav, karbonski poklopac sjedala suvozača, crvene ručke… S tim kitom vrhunac raste sa 148 KS na 151 KS, dok se suha težina spušta sa 173 na 165 kg. Već ranije je za Superveloce Ago bila najavljena cijena od 254 tisuće kuna, u što su uključena moderna sigurnosna elektronska pomagala, tempomat i TFT instrumenti povezivi s pametnim telefonom.

2021 MV SUPERVELOCE AGO 0905 ok street 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

 

 

fbmp ytmp imp