Novosti

Aprilia Tuareg 660: Od 3.11. kreću prednarudžbe

a journey in himalayan range  in spiti valley

Objavljene su cijene Tuarega 660 za hrvatsko tržište, a prvi primjerci će biti isporučeni kupcima koji će ih naručili on-line.

Već u idućem broju Moto Pulsa moći ćete pročitati test ovog uzbudljivog noviteta, za kojeg otprije znamo da će imati 80 KS i suhu težinu od samo 187 kg, a sada je poznato i da će koštati 94.990 kn. U nastavku vam prenosimo službeno izvješće iz tvrtke Piaggio Hrvatska:

 

Čekanju je konačno kraj! Aprilia Tuareg 660 samo što nije došao na tržište. Najočekivaniji enduro motocikl, nenadmašan na off-road-u, veličanstven i na asfaltu, očekuje se kod ovlaštenih prodavatelja od prosinca.

Kako bi proslavila povratak istinske off-road legende, Aprilia je omogućila on-line narudžbe koje daju prednost onima koji se odluče odmah na kupnju i žele privilegij da budu među prvima koji će kući odvesti ovaj dugo očekivani motocikl.

Od srijede 3. studenog moći ćete rezervirati svoj Tuareg 660 na za to predviđenoj internetskoj stranici tuareg660.aprilia.com, na koju možete doći i preko aprilia.com stranice.
Na stranici ćete moći odabrati omiljenu boju i prodavatelja kod kojeg želite kupiti motocikl. Prvi proizvedeni primjerci tako će biti predviđeni za one koji su napravili on-line prednarudžbu, a Aprilia će im pokloniti i popust u iznosu troška registracije, na preporučene maloprodajne cijene koje kreću od 94.490 kn

03 aprilia tuareg 660 indaco tagelmust

Aprilia Tuareg 660 razvijen je na tehničkoj bazi modela RS 660 i Tuono 660 te je osmišljen kako bi mogao svladati najteže off-road terene, ali u isto vrijeme biti lagan i udoban za putovanja te predstavlja najbolju kombinaciju jednocilindričnih enduro motocikala i putnih motocikala srednje klase. Dva nasuprotna svijeta, sada su sjedinjena.

Nekonvencionalnog i potpuno originalnog dizajna, lagan i snažan (187 kg i 80 KS), rezultat je konceptualno ultra modernog, potpuno novog projekta. Tuareg 660 ističe se ergonomijom, posebno dizajniranom za off-road vožnju, širokim upravljačem i uskom figurom koja omogućava lagano kretanje na sjedalu. Iznimno dug hod ovjesa jamči sposobnost svladavanja prepreka i udobnu vožnju na cesti. Paket serijske opreme je iznimno bogat te uključuje full LED svjetla s dnevnim svjetlima te digitalnu TFT instrument ploču u boji veličine 5’’. Dio serijske opreme je i APRC paket te Ride-by-Wire elektronsko upravljanje gasom, a elektronski paket sadrži kontrolu proklizavanja, tempomat i kočenje motorom kao i različite mape rada, 2 s fiksnim, 2 s podesivim postavkama. Sve što vozač treba napraviti je odabrati mapu koja automatski odabire postavke.

Aprilia Tuareg 660 pokretan je najnovijom generacijom usporednog dvocilindričnog agregata, laganog, spektakularnih performansi, podešenog za upravljanje najzahtjevnijih off-road dionica. Snaga Tuarega 660 može se smanjiti na 35 kW, idealno za nove vozače, dok su sve ostale tehničke značajke nepromijenjene. Široka ponuda dodatne opreme uključuje komponente koje ga čine sportskijim u off-road vožnji i udobnijim za putovanja. Dostupan je i niz visoko kvalitetnih tehničkih dodataka posvećenih touring i off-road vožnji. Boje u ponudi su zlatna Acid, hrabra i prepoznatljiva, poput Aprilia motocikala, te crvena Martian kojom dominiraju crvena i crna po cijeni od 94.490 kn. Dvjema bojama pridružena je i nostalgična Indaco Tagelmust grafika s preporučenom maloprodajnom cijenom od 98.990 kn.

Famous Mitre Peak rising from the Milford Sound fiord. Fiordland national park, New Zealand

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

 

fbmp ytmp imp