Novosti

Akcija: Aprilia Tuareg 660

Tuareg 1 6235

Piaggio Hrvatska ima akciju za ograničenu količinu Tuarega 660, uz kojeg kupci dobivaju 700 eura vrijedne poklone iz asortimana originalne dodatne opreme.

U nastavku u cijelosti prenosimo izvješće iz tvrtke Piaggio Hrvatska;

U Aprilia prodajnim salonima u tijeku je prodajna akcija na model Tuareg 660 u kojoj na ograničeni broj vozila na zalihi kupci mogu ostvariti pogodnost do 700€ u vidu originalne Aprilia dodatne opreme.
Aprilia Tuareg 660 razvijen je na tehničkoj bazi modela RS 660 i Tuono 660 te je osmišljen kako bi mogao svladati najteže off-road terene, ali u isto vrijeme biti lagan i udoban za putovanja te predstavlja najbolju kombinaciju jednocilindričnih enduro motocikala i putnih motocikala srednje klase. Pokretan je najnovijom generacijom usporednog dvocilindričnog agregata, laganog, spektakularnih performansi, podešenog za upravljanje najzahtjevnijih off-road dionica. Ističe se ergonomijom, posebno dizajniranom za off-road vožnju, širokim upravljačem i uskom figurom koja omogućava lagano kretanje na sjedalu. Iznimno dug hod ovjesa jamči sposobnost svladavanja prepreka i udobnu vožnju na cesti.

Tuareg 3

Paket serijske opreme je iznimno bogat te uključuje full LED svjetla s dnevnim svjetlima te digitalnu TFT instrument ploču u boji veličine 5’’. Dio serijske opreme je i APRC paket te Ride-by-Wire elektronsko upravljanje gasom, a elektronski paket sadrži kontrolu proklizavanja, tempomat i kočenje motorom kao i različite mape rada, 2 s fiksnim, 2 s podesivim postavkama.
Provjerite dostupnost akcije u Aprilia prodajnim salonima. Popis prodavatelja možete pronaći na aprilia.com.

Tuareg 2

 

 

fbmp ytmp imp