Novosti

Noviteti: BMW C 650 Sport i C 650 GT

P90196899 highRes - Uvodna

Osvježeni BMW skuteri trebali bi osigurati dinamičniju, udobniju i sigurniju vožnju. Blagi redizajn ih svakako čini privlačnijima.

 

BMW je za 2016. godinu pripremio laganu evoluciji svojih skutera. Glavnina mehanike je ostala ista, pa tako oba modela i dalje pokreće dvocilindrični agregat sa 60 KS pri 7.500 okr/min, no promijenjena je mapa rada kako bi se zadovoljile Euro 4 norme. Isto tako, ispušni sustav sada ima dvostruki završetak, što ne pridonosi samo atraktivnijem izgledu skutera, nego i zadovoljavanju strožih normi o buci.

 

Dorade na CVT mjenjaču trebale bi osigurati brži odgovor na zakretanje ručice gasa, ali i povećati maksimalnu brzinu za 5 km/h, a sada u seriji dolazi i ASC sustav, odnosno kontrola proklizavanja. Dinamičniji C 650 Sport, koji se dosad zvao C 600 Sport, je diskretno (ali temeljito) redizajniran, dok su kod luksuznijeg C 650 GT promjene vidljive na stražnjem dijelu, gdje nalazimo drugačije oplate repa i novo stražnje svjetlo. Oba modela imaju i redizajnirane ploče s instrumentima, a udobnost bi trebala biti poboljšana kroz nove postavke ovjesa.

 

Dodatne fotografije pogledajte u donjoj galeriji.

fbmp ytmp imp