Novosti

Testirali smo: Yamaha Tracer 700

TestTracer700 uvodna

U Dolomitima smo isprobali pristupačan, svestran i zabavan Tracer 700, Yamahin novitet koji ispunjava sva očekivanja.

U sklopu svjetske dinamičke prezentacije, koja je uključivala prelazak preko 8 planinskih prijevoja, imali smo priliku detaljno ispipati Yamahu Tracer 700, jedan od svakako najiščekivanijih noviteta ove sezone. Baziran na mehanici popularnog MT-07, ali pametno dorađen tamo gdje je to bitno, Tracer 700 ide korak dalje po pitanju udobnosti, zahvaljujući implementaciji prednje maske s podesivim vjetrobranom, mekšeg sjedala, dorađenog ovjesa...

Kao uvjerljivo najlakši u svojoj kategoriji, a uz to pokretan i odličnim asimetričnim dvocilindričnim agregatom, Tracer 700 je lako upravljiv, iznimno okretan i za tu zapreminu natprosječno zabavan crossover, koji uspješno pokriva široki prostor od klasičnih sport-touring motocikala do putnih endura srednje klase. Uglavnom, za predviđenu cijenu od 66 tisuća kuna, Tracer 700 nudi pravi vozački užitak, ali i urođenu svestranost, koja ga čini legitimnim nasljednikom TDM-a 900.

Jasno, nije baš sve savršeno, ima tu još nešto prostora za budući popravak ili barem nadogradnju elementima dodatne opreme, no za više detalja o brojnim prednostima i ponekim nedostacima ovog motocikla morat ćete se strpjeti do druge polovice srpnja i novog broj Moto Pulsa. U međuvremenu u donjoj galeriji pogledajte fotografije nastale među alpskim vrhovima.

fbmp ytmp imp