Novosti

Novitet: Ducati Scrambler Mach 2.0

Ducati Scrambler Mach 2.0 02

Mach 2.0 je nova i još više retro izvedba Scramblera, a istovremeno je i Full Throttle dobio nove grafike.

Ducati je iskoristio sve popularniji francuski tematski susret Wheels and Waves za predstavljanje novog člana ionako brojne Scrambler obitelji. Novi Scrambler Mach 2.0 ima drugačiji aluminijski upravljač, sjedalo od modela Flat Track Pro, u crno obojani ispušni sustav i poklopce glave te brušena rebra za hlađenje.

Tu su i potpuno nove grafike, koje je osmislio sveprisutni Roland Sands, po uzoru na grafike Bell Cross Idol kacige, koja je, dakako, dio službene Ducatijeve ponude zaštitne opreme. Tehnički podaci nisu objavljeni, ali pretpostavljamo da Mach 2.0 ostaje na tragu standardnih 75 KS i 186 kg. Ime je dobio po sportskom modelu Mach 1 iz sredine 60-ih, koji je dijelio agregat s tadašnjim Scramblerom 250. Više o povijesti Ducatija možete pročitati u aktualnom broju Moto Pulsa, gdje ćete pronaći i fotografiju modela Mach 1, pa onda možda i dokučiti po čemu je to novi Mach 2.0 sličan svom starom imenjaku. Nama je to nekako promaklo.

Bilo kako bilo, istovremeno su predstavljene i nove grafike za model Full Throttle (donja fotografija) s novom nijansom crne boje, a tu su i novi bočni poklopci rezervoara na kojima je stilizirana i „kockasta“ zastava, s time da isti motiv nalazimo i na prednjem blatobranu.

Scrambler Full Throttle

Ducati Scrambler Full Throttle 01

fbmp ytmp imp