Novosti

Noviteti: Ducati Scrambler 1100 Pro & Sport Pro

Scrambler 1100 Sport Pro

Ducati je za kraj siječnja sačuvao predstavljanje redizajniranog modela Scrambler 1100, koji se odsad nudi u dvije Pro izvedbe.

Izuzmemo li činjenicu da zrakom hlađeni V2 od 1.079 ccm sad zadovoljava Euro5 norme, tehnički podaci ostaju isti, što znači da Scrabler 1100 i dalje broji 86 KS pri 7.500 o/min i teži 206 kg sa svim tekućinama. No, zadovoljavanje eko normi je iskorišteno i za blagi redizajn pa je tako znak X u prednjem svjetlu sad crne boje, dok na suprotnoj strani motociklima po novome nalazimo plutajuću tablicu i kraći blatobran. Konačno umjesto po jednog ispušnog topa sa svake strane, sada je tu dvostruki ispušni sustav s desne strane, čime je dodatno naglašen retro stil.

Nešto je drugačije i sjedalo, a redizajnirani modeli su dobili nastavak Pro u svom imenu. Tako se osnovni model sad označava kao Scrambler 1100 Pro, i on u seriji dolazi s crnom Marzocchi vilicom, Kayaba monoamortizerom i Brembo kočnicama. Bogatije opremljena verzija Sport ima Öhlins ovjes, a osim po zlatno obojanoj prednjoj vilici, lako ga je prepoznati i po tome što ima praktično ravan upravljač iz čijih krajeva izviru retrovizori.

Verzija Special, koja je imala žbičane naplatke, u ovoj novoj generaciji zasad nije u ponudi, ali zato je za osnovni Scrambler 1100 Pro već definirana cijena od 116.990 kn, dok 1100 Sport Pro može biti vaš za 131.990 kn. U tu cijenu je, između ostalog, uključen „pametan“ ABS, kao i kontrola proklizavanja te tri mape razvijanja snage.

DUCATI SCRAMBLER PRO 11 UC143868 High

 

Scrambler 1100 Pro

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp