Novosti

Novitet: Ducati Diavel MY 2015

uVODNA-124760

Obnovljeni Ducati Diavel dolazi s dorađenim Testastretta agregatom, LED rasvjetom i još nekim doradama koje bi ga trebale dodatno učvrstiti na vrhu klase „power-cruisera".

 

Postalo je sasvim uobičajeno da se noviteti izbacuju tijekom cijele godine, dakle izvan jesenskih okvira tradicionalnih moto sajmova. No, bez obzira na to što je Ducati već neko vrijeme član VW grupe, svejedno je nemalo iznenađenje da je obnovljeni Diavel predstavljen na sajmu automobila u Ženevi.

 

Od toga gdje je predstavljen ipak je važnije što nam novoga donosi redizajnirani snagator s modelskom oznakom 2015. Za početak, dorađen je hvaljeni Testastreatta 11°, koji dolazi u paketu s novim ispušnim ustavom, ali se svejedno vršne vrijednosti nisu previše mijenjale, pa su tako 162 KS sada dostupne na nešto nižih 9.250 okr/min.

 

Najveća vizualna promjena je ugradnja novog prednjeg svjetla, koje je izvedeno u LED tehnologiji, a tu su i novo sjedalo, drugačiji poklopci hladnjaka i još pokoji dorađeni detalj. Uz običan Diavel, dostupan samo u crnoj boji, u igri je i 5 kg lakša verzija Carbon u tradicionalnoj crvenoj ili pomodnoj bijeloj varijanti. Dolje niže pogledajte fotografije redizajniranog Diavela, a više informacija potražite u idućem broju Moto Pulsa.

Više u ovoj kategoriji: « Novitet: Paton S1 Novitet: Lito Sora »
fbmp ytmp imp