Novosti

Novitet: Triumph Bonneville Bobber Black

Bobber Black front three quarter.2935aa77

Nije stvar samo u boji. Black ima osjetno masivniji i konkretniji prednji kraj te još bogatiju opremu od Bobbera.

Bonneville Bobber za jedan custom pruža iznenađujuću dozu vozačkog užitka. A lijepo ga je i vidjeti. U novoj verziji Black još bolje izgleda, a možda ga je i ljepše voziti bez obzira na to što je teži skoro 10 kg.

Kao što i predugačko ime govori, Bonneville Bobber Black je u crno zatamnjena verzija prije godinu dana predstavljenog hit modela Bobber. I pritom nije stvar samo u tome što su eliminirani skoro svi svjetlucavi detalji, nego je najveća razlika u bitno masivnijem prednjem kraju, gdje nalazimo i novu „catridge“ prednju vilicu čiji su se štapovi udebljali sa 41 na 47 mm.

Naprijed se nalazi kotač od 16 umjesto 19 cola s bitno bucmastijom Avon gumom 130/90-16, baš kao i što je tp slučaj i na istovremeno predstavljenom Bonneville Speedmasteru. S njim Bonneville Bobber Black dijeli i instalaciju drugog diska promjer 310 mm, kao i Brembo kočionih kliješta. Sa Speedmasterom dijeli i LED prednje svjetlo kao i tempomat, što ga sve čini bogatije opremljenim od osnovnog Bobbera.

Redni dvocilindraš od 1.200 ccm istiskuje istih 77 KS i 106 Nm, a blagi porast težine će svakako popratiti i rast cijene. Dodatne fotografije Bobbera u diskretno-atraktivnoj verziji Black pogledajte u donjoj galeriji.

fbmp ytmp imp