Novosti

Novitet: Triumph Street Triple R za 2020.

Street Triple R MY20 Matt Silver Ice Angle RHS

Predstavljanjem verzije R, nastavljena je obnova trocilindrične Street Triple palete. S time da bi novi R trebao biti jeftiniji od svog prethodnika.

Triumph nastavlja s obnovom Street Triple palete na rate. Prvo je još početkom jeseni predstavljen obnovljeni top model RS sa 123 KS, onda je na samom početku godine osvanuo i uvodni model S dostupan samo u A2 verziji s agregatom od 660 ccm i 48 KS (može se otvoriti na 95 KS), a sad je priča završena s redizajniranim modelom Street Triple R, koji predstavlja sredinu ponude.

Njegov trocilindrični agregat od 765 ccm je usklađen s Euro5 normama, te olakšan iznutra, zbog čega bi se trebao još veselije vrtjeti, s time da je vrhunac ostao na 118 KS pri 12.000 o//min, dok je suha težina porasla sa 166 na 168 kg. Novi Street Triple R je fino redizajniran po uzoru na već predstavljene S i RS varijante, što uključuje i atraktivna LED prednja svjetla.

Ostatak slike kompletiraju Brembo kočnice, Showa ovjes, Pirelli Rosso III gume, kontrola proklizavanja i tri načina razvijanja snage, a pridodan je i obostrani quickshifter. Bez obzira na to, novi Street Triple R bi trebao biti jeftiniji od svog prethodnika, pri čemu se ušteda vidi na tome što umjesto TFT instrumenata ima kombinaciju LCD-a i analognog brojača okretaja. No, mora se priznati da ta kombinacija uopće ne izgleda loše (vidi dolje niže).

Street Triple R MY20 Sapphire Black LHS

 

street triple r detail 20MY AZ4I0559 AB 1

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp