Novosti

Novitet: Yamaha TMAX 20th Anniversary

2021 YAM XP500ADXSV EU DNMN STU 001 03 preview 1

U čast dvadesetog rođendana TMAX-a, osmišljena je ograničena serija posebnih primjeraka, optočenih karbonom.

TMAX je početkom milenija otvorio potpuno novu klasu sportskih maksi skutera, a do danas je, kroz sedam generacija, i nakon kakvih 300.000 primjeraka, dogurao do dvadesetog rođendana. Najnovija generacija TMAX-a uz svoje ime zna nositi i brojčanu oznaku 560, pa tako ne čudi da će TMAX 20th Anniversary, s kojim se slavi 20. rođendan, biti proizveden u ograničenoj seriji od baš 560 primjeraka.

U osnovi, TMAX 20th Anniversary je blizak aktualnom modelu TMAX Tech Max, što znači, da uz sve ostale blagodati, ima i tempomat, instrumente povezive s pametnim telefonom, beskontaktni ključ, elektronski podesivi vjetrobran, podesivi stražnji ovjes te grijane ručke i sjedalo. S time da je u ovom slučaju to grijano sjedalo od još kvalitetnijeg materijala, s izraženim rebrima i žutim šavovima.

2021 YAM XP500ADXSV EU DNMN DET 001 03 preview

Najveća razlika je u tome što prednji blatobran, štitnik ispušnog sustava i „bumerang“ oplate ispod sjedala nisu od plastike, nego su u ovom slučaju izrađeni od, kako u Yamahi kažu, kovanog karbona. Svaki takav karbonski dio bi trebao imati jedinstvenu teksturu, što bi opet svaki od 560 primjeraka skutera trebalo činiti unikatnim. Na karbonskim elementima nalaze se i tragovi žute boje, a sliku kompletiraju naplatci u brončanoj nijansi.

TMAX 20th Anniversary će se moći kupiti samo preko Internet platforme, na kojoj bi prodaja trebala krenuti 31. ožujka. Dodatne fotografije potražite u donjoj galeriji.

2021 YAM XP500ADXSV EU DNMN STU 005 03 preview

 

 

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp