Novosti

Noviteti: Harley-Davidson CVO modeli za 2017.

7762 uvodna

CVO Limited i Street Glide dobivaju novi Milwaukee-Eight 114 agregat sa 102 KS, bolji ovjes, nove boje...

Iako su svi Touring modeli za 2017. dobili potpuno novi Milwaukee-Eight agregat, ono najbolje po tom pitanju je sačuvano za dva CVO modela. Dakle, CVO Limited i CVO Street Glide imaju Milwaukee-Eight 114 verziju agregata, koji umjesto 1.745 ccm broji 1.868 ccm.

S tekućinom hlađenom glavom agregata, taj V2 stroj razvija 102 KS i 165 Nm, a paketu s njime oba spomenuta modela dobivaju i bolji ovjes. Osim toga, CVO Limited je unaprijeđen i drugačije oblikovanim sjedalom i ima nove naplatke, dok je CVO Street Glide bogatiji za novi audio sustav i novu presvlaku sjedala, a novost je i da se beskontaktnim ključem aktiviraju brave na bočnim koferima. Oba modela u 2017. dolaze u četiri nove kombinacije boja.

Treći model u CVO ponudi je Pro Street Breakout, no budući je on predstavljen početkom ove godine, jedina novost za 2016. je nova kombinacija boja. To znači da ga i dalje pokreće Twin Cam 110B agregat, koji je sve donedavno predstavljao vrhunac ponude. Dodatne fotografije pogledajte u donjoj galeriji.

fbmp ytmp imp