Novosti

Novitet: Ural Pustinja II

DSC 9233

Iz Rusije s ljubavlju! Novi model Uralova prikoličara u paketu prve pomoći sadrži votku, žvakače i ribu.

Kako nam poručuju iz Urala, Pustinja na ruskom znači, hm, pustinja, a ova Pustinja II ide u čast originalnog modela Pustinja od prije deset godina. I jedan i drugi spadaju u red onih posebnih modela koje Ural redovito predstavi pred kraj kalendarske godine.

Pustinja II se bazira na „standardnom“ modelu Sportsman, što znači da se može uključiti i pogon na bočni kotač prikolice. Kako i pristaje ovako imenovanom posebnom modelu, Pustinja II je gotovo u potpunosti prekrivena bojom pijeska, samo su agregat, gumeni dijelovi i ispuh u crnom tonu. Osim toga, pustinja se može pohvaliti posebnim dvobojnim sjedalima, a tu su i grube gume i zaštita prednjeg svjetla, rezervna guma, nosač prtljage, te set kutija, od kojih ona sa stražnje strane sadrži dosad neviđeni paket prve pomoći. Naime, u njemu bi trebali pronaći žvakače gume, neku ribu (nedefinirane vrste i forme) te bocu votke.

Može biti da si je i pisac službenog priopćenja pružio prvu pomoć bocom votke, pa tako prvo spominje ograničenu seriju od 30 komada, da bi se to već pet redova niže svelo na samo 20 primjeraka. Moglo bi vam se činiti da je vidio duplo i kad je napisao cijenu od 13.000 eura, ali tu nije pogriješio. A i to je cijena u Austriji, na što treba pridodati i naša davanja.

DSC 9246

fbmp ytmp imp