Novosti

Indian Scout 100th Anniversary & Scout Bobber Twenty

scout intl 100th anniversary rear3q

U čast 100. rođendana modela Scout, Indian je za 2020. pripremio dvije slavljeničke verzije s retro štihom.

Prvi put predstavljen 1919. godine, originalni Scout je krenuo u prodaju 1920. godine. Ne čudi stoga da je za njegov stoti rođendan Indian predstavio posebni Scout 100th Anniversary model (gornja fotografija), koji se bazira na aktualnom Scoutu, ali ima neke detalje koji podsjećaju na model iz 1920.

Tako umjesto standardnih lijevanih naplataka, 100th Anniversary ima žbičane kotače, ali i „plutajuće“ kožno sjedalo, dok je na mjestu sjedala suvozača ugrađen kromirani nosač prtljage. Točku na i stavljaju kromirano (umjesto crno) kućište prednjeg svjetla, posebna kombinacija boja i 100th Anniversary bedž smješten između cilindara.

Scout 100th Anniversary će biti proizveden u 750 primjeraka i kao takav je zanimljiviji kolekcionarima, dok drugi slavljenički model, Scout Bobber Twenty (donja fotografija), nije unaprijed ograničen po broju proizvedenih primjeraka. Twenty u njegovom imenu treba probuditi asocijacije na 1920., pa i on dolazi sa žbičanim kotačima i plutajućim sjedalom. Kao i na običnom Bobberu, krom je sveden na minimum, ali je zato dodan 10 inča visoki Ape Hanger upravljač.

Indian je za 2020. tehnički doradio i standardne Scout modele, ali više o tome pročitajte u idućem broju Moto Pulsa. Dodatne fotografije modela Scout 100th Anniversary i Scout Bobber Twenty potražite u donjoj galeriji.

bobber 20 intl abs smoke sagebrush right

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

fbmp ytmp imp