Novosti

Novitet: Šokantna Yamaha MT-03 za 2020.

2020 yam mt320 eu mlnm4 sta 001 03 71591

Yamaha je radikalno redizajnirala svoj naked od 321 ccm, a usput su ugradili i upside-down vilicu. Sad je to punokrvni član „mračne“ MT obitelji.

MT-03 je i dosad svojim voznim osobinama bio u samom vrhu ponude nakeda iz klase A2, no nikad ga nije krasio agresivan dizajn, posebno u usporedbi s ostalim članovima MT obitelji. Za 2020. su to odlučili promijeniti do te mjere da u nekim detaljima MT-03 postaje šokantniji i od svojih konkurenata i od ostalih MT modela.

Dakako, tu mislimo na minimalistički dizajn prednje maskice u kojem centralno mjesto zauzima LED glavno svjetlo, izvedeno po uzoru na ono s modela R1. Iznad njega su dva zašiljena pozicijska svjetla, koja nisu u LED tehnologiji, ali zato su LED izvedbe novi pokazivači smjera. Sliku prednjeg kraja zaokružuje spremnik goriva sa zašiljenijim oplatama, zbog čega MT-03 djeluje šiti u ramenima.

Iza maskice su i novi LCD instrumenti, a umjesto klasične vilice prednji kraj sada krasi ona upside-down izvedbe, u skladu s čime su i promijenjene postavke stražnjeg amortizera. Ostatak ionako vrlo dobre mehanike nije mijenjan, tek je dvocilindrični agregat od 321 ccm usklađen s Euro5 normama, pri čemu je ostao na dosadašnjih 42 KS.

Dodatne fotografije potražite u donjoj galeriji, uz napomenu da bi novi MT-03 u prosincu trebao krenuti u prodaju.

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp