Novosti

Triumph Scrambler 1200 Bond Edition

TriumphXNTTD Scrambler1200 20200282 1

Triumph prvi put ima službenu ulogu u filmu o agentu 007, pa su očekivano predstavili Scrambler 1200 u posebnom izdanju nazvanom Bond. James Bond.

I dok je Aston Martin gotovo neraskidivo vezan uz lik Jamesa Bonda, britanski proizvođači motocikala su u toj filmskoj franšizi dosad igrali sporednu utrku. To će se promijeniti u „No Time To Die“, odnosno 25. filmu o britanskom tajnom agentu 007, a u kojem će, nakon Yamahe, BMW-a, pa i Cagive, James Bond prvi put osedlati Triumph, i to retro-terenski model Scrambler 1200 XE.

Da sve to dodatno iskoriste u svoju promociju, u Triumphu će proizvesti ograničenu seriju od samo 250 numeriranih komada posebnog modela nazvanog Scrambler 1200 Bond Edition. U skladu s time, prepoznatljivi logo 007 nalazimo na nekoliko mjesta na ovom posebnom motociklu, a nakratko se pokazuje i na TFT instrumentima prilikom davanja kontakta. Bond Edition se od ostalih Scramblera 1200 razlikuje i po tome što su skori svi elementi umočeni u crno boju, s time da se može pronaći koji zlatni detalj.

Ovaj posebni model je opremljen atraktivnim elementima originalne opreme, kao što su visoko podignuti prednji blatobran, mrežica na prednjem svjetlu, svjetla za maglu i Arrow ispušni sustav. Mehanika je ostala ista, što znači da Bonde Edition ima standardnih 89 KS, pravih terenskih 250 mm hoda žbičanih kotača te bogati paket elektronskih pomagala.

Dodatne fotografije potražite u galeriji. Donjoj galeriji.

TriumphXNTTD Scrambler1200 20200255 1

 

 

Motorcycle rental:

rentamotorcycle.motopuls.com

 

fbmp ytmp imp